AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hyundai Tucson n line mi elit paket mi?

Editör

Yeni Üye

Hyundai Tucson n line mı elit paket mi?​

1.6 CRDI motor hacmi sunan Tucson modelinin teknik ve donanım özellikleri karşılaştırmasına aşağıdan ulaşabilirsiniz….2020 Hyundai Tucson 1.6 CRDI Elite Plus vs N-Line Karşılaştırma!
| Hyundai Tucson 1.6 CRDI Elite Plus | Hyundai Tucson 1.6 CRDI N-Line
Beygir | 136 HP | 136 HP
Tork | 320 Nm | 320 Nm
0-100 Hızlanma | 12.0 sn | 11.8 sn
Azami Hız | 180 | 180

Hyundai Tucson 100 km ne yakar?​

Hyundai Tucson 100 km ne yakar?
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 62 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 8.5 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 6.2 lt. Karma Tüketim (100 km) 7.0 lt.

Tucson n line ne demek?​

Markanın ilk performans paketli SUV modeli olan Tucson N Line’ın sadece bir başlangıç olduğu, daha sonra birçok modelde benzer sportif öğelere yer verileceği planlanıyor. N-Line; Türkiye’de mevcut bir donanım seviyesinin gövde kiti olmak yerine, alternatif bir donanım olarak sunuluyor.

Elit paket ne demek?​

Elit paket ne demek?
Elit Paketler, ihtiyacınıza göre 5 GB, 10 GB, 15 GB ya da 25 GB cepten internet seçenekleri ile her yöne 750 dakika ve 250 SMS ile banka uygulamalarında!
Hyundai Tucson 100 km kaç litre?​
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 62 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 4.9 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.7 lt. Karma Tüketim (100 km) 4.8 lt.

Hyundai Tucson çok yakar mı?​

Hyundai Tucson çok yakar mı?
almayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. çok yakıyor , 10 un altına hiç düşmüyor diyenler oluyor ama ben üç gündür kullanıyorum, daha motor açılmadı bile, bu haliyle ortalama şehir içi tüketimim 8,5 (izmirde kullanıyorum). şehir dışına çıktığımda karma tüketim 7 lere inecektir.

Hyundai Tucson n line kaç beygir?​

2020 Hyundai Tucson SUV 1.6 CRDI (136 HP) N-Line DCT.

Türk Telekom elit paket ne demek?​

Türk Telekom elit paket ne demek?

Elit 5 GB paketinde ne var?​

BANAOZEL5GB yaz 5555’e ücretsiz SMS gönder Paket kapsamında 30 gün boyunca yurt içinde geçerli her yöne 750 dakika, her yöne 1000 SMS ve 5 GB internet sunulacak olup, paket ücreti KDV-ÖİV dâhil 32 TL’dir. Pakete kayıt SMS ile veya Müşteri Hizmetleri aracılığıyla yapılabilir.

Hyundai nasıl telaffuz edilir?​

Hyundai nasıl telaffuz edilir?
kore firması olduğu için kore alfabesiyle (hangul) yazılışına baktığımızda (harfleri tek tek kodluyorum, h, yu, n (ilk hece) ;d, ae(ikinci hece)) olduğu için ilk hecede han şeklinde okunması mümkün değildir. amerikalıların samsung’u semsang diye okumaları gibi bir şey.
Hyundai Tucson 1 depo ile kaç km gider?​
Hyundai Tucson – 1.598 cc, 136 hp aracın, yakıt deposu 62 litredir. Aracın 100 km deki şehiriçi tüketim değeri olan 8.10 litre baz alınarak hesaplama yapacak olursanız, bu araç 62 litrelik tam bir depo ile ortalama 765 km yol gitmektedir.

Hyundai Tucson bagaj kaç litre?​

Hyundai Tucson bagaj kaç litre?
Bagaj Hacmi (5 Koltuk) 513 lt.

Hyundai Tucson N Line mı elit paket mi?

Hyundai Tucson modelleri arasında karşılaştırma yaparken genellikle motor özellikleri, performans, yakıt tüketimi, donanım seviyeleri ve fiyatlar gibi faktörler ön plana çıkıyor. İşte Hyundai Tucson 1.6 CRDI Elite Plus ve Hyundai Tucson 1.6 CRDI N-Line modellerinin karşılaştırması:

**Hyundai Tucson 1.6 CRDI Elite Plus**
- Beygir: 136 HP
- Tork: 320 Nm
- 0-100 Hızlanma: 12.0 sn
- Azami Hız: 180 km/s

**Hyundai Tucson 1.6 CRDI N-Line**
- Beygir: 136 HP
- Tork: 320 Nm
- 0-100 Hızlanma: 11.8 sn
- Azami Hız: 180 km/s

Araçların teknik özelliklerine bakıldığında her iki modelin de aynı motor gücüne ve tork değerine sahip olduğu görülüyor. Ancak N-Line modelinin hızlanma süresinde biraz daha üstün olduğu dikkat çekiyor.

Hyundai Tucson'un 100 km'de ne kadar yakıt tükettiği konusunda ise şu bilgiler verilmektedir:
- Şehir İçi Tüketim: 8.5 lt
- Şehir Dışı Tüketim: 6.2 lt
- Karma Tüketim: 7.0 lt

Tucson N Line ise markanın performans paketli SUV modeli olarak öne çıkıyor. N-Line, sportif öğeler içeren özel bir donanım seviyesi sunmaktadır.

Ayrıca Elit Paketler, genellikle internet ve iletişim hizmetlerinde kullanılan bir terimdir. Kullanıcıya belirli bir kotalı internet, dakika ve SMS hizmeti sunan paketlere verilen isimdir.

Son olarak, Hyundai Tucson'un bir depo yakıt ile kaç km gidebileceği ve bagaj hacmi gibi detaylar da kullanıcılar için önemli olabilir. Özellikle bagaj hacmi 513 lt olan Hyundai Tucson, geniş bir bagaj alanı sunmaktadır.

Geri