AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hyundai Elantra nasil bir arabadir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Hyundai Elantra nasıl bir arabadır?​

2014 1.6 crdi elantra aldım konforlu geniş sessiz ve güçlü bir araba. Yakıtı hızlanması gayet güzel. Lpg li araçların nerdeyse tamamında yokuş çıkarken performans kaybı oluyor ama 1.4 ve altı araçlarda bu daha çok hissediliyor.Sizin aracınız 1.6 olduğu için benzine göre ufak bir kayıp hissedersiniz.
2005 Elantra kaç hava yastığı var?
makyajlı elantra 1.6 gls modelinde 4 hava yastığı,abs,4 tekerde disk fren,,alaşımlı jantlar,dijital klima,elektronik destekli hidrolik direksiyon,merkezi kilit ve alarm, cd çalarlı teyp ve 4 hoparlor+2 küçük hoparlör,isofix bağlantısı,4 cam otomatik,deri direksiyon deri vites topuzu ve bilgi ekranı ile yukarıda …

Elantra önden çekişli mi?​

Bugün sizler için Fiyat/Performans tavsiyesi olarak 2017 Hyundai Elantra modelini inceledik….12017 Hyundai Elantra Genel Bakış
Hyundai Elantra mi yoksa Megane mi?
Eller Serbest Renault Card sistemi….Karşılaştıralım! Hyundai Elantra vs Renault Megane.
Teknik özellikler Hyundai Elantra III 1.6 (107 bg) 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006.
Hyundai Elantra akü kaç amper?
İNCİ HYUNDAI ELANTRA 60 Ah Akü 1990 – 2016 (5600TJ)

Hyundai Elantra Bluetooth bağlantısı nasıl yapılır?​

[SETUP] > [Cihaz bağlantısı] > [Bluetooth] > [Bluetooth bağlantıları] sekmelerine basın.
- 1 Eşleşmiş cihaz listesi. Eşleştirilmiş Bluetooth cihaz listesini görüntüler.
- 2 Bluetooth ses ve eller serbest bağlantı durumu.
- 3 [Yeni ekle]
- 4 [Cihazları sil]
- 5 [Bağlant.
- 6 [Servis ayarları]
Yeni Hyundai Elantra hangi segment?
Seat Leon, Volkswagen Golf, Volkswagen Jetta, Peugeot 308, Renault Megane, Hyundai i30, Opel Astra, Toyota Auris, Toyota Corolla, Audi A3, Fiat Egea, Hyundai Elantra gibi onlarca model C Segment olarak değerlendirilir.

2011 Elantra kaç beygir?​

Teknik özellikler Hyundai Elantra V 1.8 (148 bg) Automatic 2010, 2011, 2012, 2013.
Hyundai Elantra D segmenti mi?
Öne Çıkan Konfor Özellikleri: Deri direksiyon….Karşılaştıralım! Hyundai Elantra vs Renault Megane.
Hyundai Elantra km ne kadar yakar?
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Şehir İçi Tüketim (100 km) 8.8 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 6.3 lt. Karma Tüketim (100 km) 6.4 lt.

Hyundai Elantra segmenti nedir?​

Sedan karoser formundaki Hyundai Elantra, C segmentinde yer alan bir model.
Hyundai Elantra 100 km ne kadar yakar?
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 47 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 8.8 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 6.3 lt.

Hyundai Elantra dizel ne kadar yakıyor?​

C Segment içinde bulunan Hyundai Elantra, Dizel yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 50 litrelik deposu ile şehir içinde 5.70 lt/100km, şehir dışında 3.80 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 4.50 lt/100km sahiptir.
Hyundai Elantra 1.6 kaç beygir?
Sedan Ruhu, Cazibesini Buldu
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 50 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 8.9 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 5.2 lt. Karma Tüketim (100 km) 6.6 lt.

Geri