- Konu Yazar
Hydra nasıl eklenir?
“hydra-songrequest” isimli yeni bir metin kanalı oluşacak. Öncelikle bir ses kanala girin. Eğer Ses kanalınız bulunmuyorsa Metin kanalın hemen sağında “+” basarak ses kanalı oluşturabilirsiniz. Sanatçı adı – Şarkı adı yazarak veya şarkının adresini yazarak enter tuşa basın gerisi bot halleder.Hydra bot nasıl atılır?
ADIM 1: Hydra Bot web sitesine gidin: https://hidra.bot/. ADIM 2: Destek Düğmesinin yanında bulunan Davet Et Düğmesine tıklayın. Herhangi bir zorlukla karşılaşırsanız, En Üstte Hydra Bot Davet Bağlantısından bahsetmiştim. ADIM 3: Hydra Bot’un eklenmesini istediğiniz Sunucuyu seçin ve Devam’a tıklayın.Müzik botu nasıl kullanılır?
Müzik botu nasıl kullanılır?Discord’da müzik botu eklemek için kullanmak istediğiniz botun web sayfasına giderek Davet Et butonuna tıklayın. Ardından gelen ekrana botu eklemek istediğiniz sunucuyu seçin. En son “Doğrula” deyip yönlendirilen sayfadaki doğrulama işlemini gerçekleştirin. Onay uyarısı geldikten sonra işleminiz tamamlanır.
Hydra ne demek ne demek?
Hydra ne demek ne demek?Hidra, Yunan mitolojisinde anlatılan çok başlı bir yaratık. Argolis antik şehrinde, Lerna bataklıklarında yaşayan çok başlı bir canavarın adıdır. Hydra’nın nefesi bir insanı öldürecek kadar zehirliydi. Bu canavarın öldürülmesi Herkül’ün on iki görevi arasında 2. sırada yer alan vazifedir.
Hydra GTK nedir?
Hydra, kaba kuvvet (brute-force) kullanarak online olarak parola kırmaya yarayan bir araçtır. Hydra’nın resmi Kali web sayfasında (https://en.kali.tools/?p=220) ise “Birçok farklı hizmeti destekleyen çok hızlı bir ağ oturum açma aracıdır” şeklinde tanımlanmaktadır.Bot nasıl eklenir?
Discord’a Bir Bot Nasıl Eklenir?- 2. “Discord’a Ekle” yazan düğmeyi tıklayın.
- 3. Hesabınızın kimliğini doğrulamak için Discord oturum açma bilgilerinizi girin.
- Sunucu adınızın yanındaki “MEE6’yı Kur” seçeneğini tıklayın.
- Açılır pencerede sunucunuzu seçin ve “Devam Et” i tıklayın.
Octave bot nasıl kullanılır?
Octave bot nasıl kullanılır?Octave Bot’u Davet Et ADIM 1: Yukarıdaki Davet Et Düğmesine tıklayın. ADIM 2: Octave botunu eklemek istediğiniz sunucuyu seçin. ADIM 3: Octave botunun düzgün çalışması için gereken izinleri yetkilendirin.
MEE6 ne işe yarıyor?
MEE6 ne işe yarıyor?MEE6. Discord botları arasında en çok kullanılan bot olan MEE6, geniş kontrol yelpazesiyle tercih sebebi olmaktadır. En bilinen özellikleri, bir MMORPG oyunu gibi sunucu üzerindeki kullanıcılara Level ve EXP sistemi kurarak derecelendirebilmesidir.
Hidra hangi sınıfa girer?
Hidralar ya da Hydrozoa (Latince hydra (su), zoon (hayvan)), hidra, obelia gibi hayvanları ve diğer hidra benzeri canlıları kapsayan bir Knidliler sınıfıdır. Genellikle koloni şeklinde, çoğunlukla eşeyli ve eşeysiz üremenin birbini takip etmesiyle çoğalırlar.Eşeysiz üremelerini tomurcuklanma ile yaparlar.Hydra nedir ne işe yarar?
Hydra Beauty cildin temiz, canlı ve ışıltılı görünmesi için tercih edilir. Rahatsızlık duyulan sivilce, akne, siyah nokta, leke ve yağ gibi problemlerde kullanılır. Bu uygulama ile cildin nem oranı yeniden sağlanarak nefes alması sağlanır. Özellikle gözenekleri tıkanan ciltlerde yaygın bir şekilde kullanılır.Discord bot ekleme nasıl yapılır?
Discord bot ekleme nasıl yapılır?Adım 1: İnternet tarayıcınızdan Discord’a giriş yapın. Adım 2: Bot eklemek için çeşitli kaynak internet siteleri mevcut. Carbonitex veya top.gg gibi kaynak siteleri kullanabilirsiniz. Adım 3: Eklemek istediğiniz Discord botu seçtikten sonra ”Davet et” seçeneğine tıklayın.