Hurmalı Muhallebi Tanımı İçin Materyaller
2.5 su bardağı süt
4 yemek kaşığı un
1 çay bardağı şeker
2 yemek kaşığı haşhaş
1 paket krema
4 tane hurma
Hurmalı Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Kış aylarında vazgeçilmezim olan hurma ile bu gün yeni bi tanım ile karşınızdayım sizlerinde begeniceginizi düşünüyorum haydi gelin tanımımıza geçelim.
Kazan’ımıza 2 su bardağı sütü un ve şekerimizi ilave edelim güzelce karıştıralım ve pişirelim.
Puding üzere karıştıra karıştıra pişirelim.
Piştikten 5 dk sonra kremamızı ve haşhaşımızı ek edelim yeterlice karıştıralım ve muhalallebimizi sunum yapıcağımız kabımıza alalım ve soğumaya bırakalım .
4 tane hurmamızı kabuğunu soyalım çekirdeğini çıkaralım ve blenderden geçirelim ve muhallebimizin üzerine ek edelim.
İstediğiniz üzere süslüyebilirsiniz deniyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.
Hurmalı Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2.5 su bardağı süt
4 yemek kaşığı un
1 çay bardağı şeker
2 yemek kaşığı haşhaş
1 paket krema
4 tane hurma
Hurmalı Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Kış aylarında vazgeçilmezim olan hurma ile bu gün yeni bi tanım ile karşınızdayım sizlerinde begeniceginizi düşünüyorum haydi gelin tanımımıza geçelim.
Kazan’ımıza 2 su bardağı sütü un ve şekerimizi ilave edelim güzelce karıştıralım ve pişirelim.
Puding üzere karıştıra karıştıra pişirelim.
Piştikten 5 dk sonra kremamızı ve haşhaşımızı ek edelim yeterlice karıştıralım ve muhalallebimizi sunum yapıcağımız kabımıza alalım ve soğumaya bırakalım .
4 tane hurmamızı kabuğunu soyalım çekirdeğini çıkaralım ve blenderden geçirelim ve muhallebimizin üzerine ek edelim.
İstediğiniz üzere süslüyebilirsiniz deniyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.
Hurmalı Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı