Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Hummel in orjinal oldugunu nasil anlariz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Hummel in orjinal olduğunu nasıl anlarız?​

– Ayakkabı derisi üzerinde lekelenme testi yapılmalıdır. – Ayakkabının dışında bulunan dikişlerin kontrol edilmesi gerekir. – Deri üzerinde bulunan gözeneklerin muntazam olmaması gerekir. – Gerçek deri olan bir ayakkabının kendine has bir kokusunun olması gerekir.
Hummel Trendyol sahte mi?
Trendyol Hummel Sweatshirt Renk Solması Trendyol Sahte ürün satıyor satıcı mağaza kendisi olduğu halde Hummel swetshirt aldım 1 kez yıkadım ona rağmen rengi atletime geçti 2 adet atleti çöpe attım bence orijinal ürün değil 2. Mağduriyetim Trendyol arkasında durmuyor sattığı ürünlerin.

Hummel Türkiye üretimi var mı?​

Hummel’ın tüm ürünleri yüzde yüz Türkiye’de üretiliyor. Hummel bundan çok mutlu. Bizde hummel Türkiye’ye katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz .
Hummel hangi ülkeye ait?
Hummel (şirket) Hummel, Danimarka merkezli spor giyim firmasıdır. 1923 yılında Messmer ailesi tarafından Almanya’nın Hamburg şehrinde kurulmuştur. Futbol, Basketbol, Hentbol, Ragbi, Avustralya Futbolu, Shinty ve Voleybol formaları, Futbol ve Hentbol ayakkabıları üretmektedir.
Etikette model numarasını bul. Ayakkabının model numarası genelde ayakkabı numarasının altında, barkodun üstünde yer alır. Bu, altı basamaklı bir rakamı takip eden üç basamaklı bir rakam biçimindedir (Örneğin: AQ3366–601).
Trendyol ürün orjinalliği nasıl anlaşılır?
trendyol üzerinden satılan tüm ürünler, o markaya ait ürün kataloğunda yer alan orijinal ürünlerdir. trendyol’da en yüksek güvenlik sistemi olan yeşil bar uygulaması bulunmaktadır, 128 bit şifreleme ile iletilen bilgilerin güvenliğini sağlayan SSL Sertifikası kullanılır.

Hummel Türkiye’de kim üretiyor?​

Hummel’ın sahibi DanimarkalI Thornico Grup, markanın Türkiye distribütörünün hisselerinin yüzde 51’ini satın aldı. Thornico Grup, Türkiye üzerinden Ortadoğu’ya ve Balkan ülkelerine açılmayı planlıyor.
Hummel in sahibi kim?

Adidas ayakkabı seri numarası neresi?​

Ayakkabının iç etiketinde en altta yazan seri numaraları ikisinde de aynı yazıyor.

Geri