AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Huawei Y7 nasil bir telefon?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Huawei Y7 nasıl bir telefon?​

Huawei Y7 modeli aynayı andıran gövde tasarımı sayesinde fark yaratmış durumda. 5.99 inç ekran boyutuna sahip bir telefon uygun fiyatlı bir cihaz arıyorsanız mutlaka tercih edin performansından memnun kalacaksınız. 2 gb ram ile 16 gb dahili hafıza barındırıyor. 3000 mah pil gücüne yer verilmiş şarj konusunda da çok …
Huawei Y7 telefon fiyatı ne kadar?
Huawei Y7 2019 32 GB
Y7 kaç cm?
76,91 mm genişliğe, 158,92 mm yüksekliğe ve 8,1 mm inceliğe sahip olan Huawei Y7 2019, geniş batarya depolama kapasitesine rağmen sadece 168 gram ağırlığa sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

Huawei Y7 özellikleri nelerdir?​

Huawei Y7 2019 Temel Özellikleri
Huawei Y7 su geçirmez mi?
Pil ve Ekstra Özellikler. Yeni akıllı telefonların pil ve şarj desteğinden de söz edelim. 4000 mAh değerinde oldukça yüksek bir batarya kapasitesine sahip olan akıllı telefonların 5V şarj desteği bulunuyor. Suya dayanıklı olmayan akıllı telefonların işletim sistemi kısmında ise Android 8.0 işletim sistemine sahip.
Huawei Y7 64 GB ne kadar?
Huawei Y7 2019 64 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar
Huawei y7 2019. 900 TL. Bursa. Karacabey.
Huawei Y7 2018 boyu kaç cm?
Huawei Y7 2018 London 16 GB (Huawei Türkiye Garantili) Özellikleri
Huawei Y7 ekran ne kadar?
Huawei Y7 2019 ekran değişimi fiyatı 300 TL, kasa değişimi fiyatı ise 150 TL’dir.

Huawei Y7 PUBG kaldırır mı?​

PUBG Mobile ile yaptığımız testte oyunu en düşük ayarlarda açan telefonda ciddi bir kasılma gözlemlemedik ancak yer yer fps düşüşleri yaşanıyor elbette. Oyun süresince cihazın biraz ısındığını da belirtmekte fayda var. Ayrıca cihaz 16 GB dahili hafıza sunuyor ki bu kesinlikle yetersiz.
Huawei Y7 2019 suya dayanıklı mı?
Pil ve Ekstra Özellikler Yeni akıllı telefonların pil ve şarj desteğinden de söz edelim. 4000 mAh değerinde oldukça yüksek bir batarya kapasitesine sahip olan akıllı telefonların 5V şarj desteği bulunuyor. Suya dayanıklı olmayan akıllı telefonların işletim sistemi kısmında ise Android 8.0 işletim sistemine sahip.
Y7 batarya kaç mAh?
Huawei Y7 2019 Batarya 4000 mAh.

Huawei Y7 camı ne kadar?​

Huawei Y7 ekran değişimi fiyatı 250 TL’dir.
Huawei Y7 prime 2019 fiyatı ne kadar?
Huawei Y7 Prime 2019 32 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar

Geri