AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Huawei Watch fit iPhone ile uyumlu mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Huawei Watch fit iPhone ile uyumlu mu?​

Huawei Watch Fit’i Bluetooth 5 ile telefonunuzla kolayca bağlayabiliyorsunuz. Android ve iOS işletim sistemiyle uyumlu olarak kullanılabilirken, ihtiyacınız olan şey Huawei Sağlık uygulaması.

Huawei akıllı saat iPhone nasıl bağlanır?​

HUAWEI Sağlık uygulamasını açın ve gerekli izinleri vermek için ekrandaki talimatları izleyin. Cihazlar> >Ekle>Akıllı saatler bölümüne gidin ve cihazınızın adını seçin. 3. Eşleştir düğmesine dokunduğunuzda HUAWEI Sağlık kullanılabilir cihazları otomatik olarak arayacaktır.
Akıllı saatler iPhone uyumlu mu?
Evet. iOS işletim sistemine sahip tüm cihazlar, Apple Watch modelleri ile uyumlu bir şekilde çalışmaktadır.
Huawei Watch fit nasıl kullanılır?
Huawei Watch Fit’in kurulumu da Huawei Sağlık uygulaması üzerinden yapılıyor. Kullanıcılar akıllı saati aldıklarında Huawei Sağlık uygulamasındaki Cihazlar sekmesi üzerinden Huawei Watch Fit’i bulup eşleştirmeyi yapıyor.

Huawei akıllı saat GT 2 iPhone ile uyumlu mu?​

Huawei watch gt 2 alırken tüm özelliklerinin çalıştığını sadece stres ölçme fonksiyonun iPhone ® ile çalışmadığı söylendi. Özellikle müzik programını kontrol edebiliyor muyum diye sorduğumda evet edebiliyorsunuz dendi. Fakat kullanamıyorsunuz.

Huawei Band 4 akıllı bileklik iPhone ile uyumlu mu?​

Akıllı telefonlar ile Bluetooth üzerinden iletişim kuran Huawei Honor Band 4, Android 4.4 ve üzeri işletim sistemine sahip Androidli telefonlar ve iOS 8.0 üzeri işletim sistemini kullanmakta olan iPhone’lar ile uyumludur.
Huawei Watch Android ile uyumlu mu?
Saatin kurulumu çok zor değil. Hem iOS hem Android işletim sistemi ile uyumlu olan saati telefona bağlamak için Huawei Sağlık (Health) uygulamasını kullanmak gerekiyor. Saatin neredeyse tüm özellikleri her iki işletim sisteminde de çalışıyor.
Honor Band 6 Apple uyumlu mu?
Bileklik hem iOS hem Android cihazlarla kullanılıyor. Android’de müzik kontrolünü sağlamak da mümkün.

iPhone ile hangi akıllı saat kullanılır?​

Eğer bir iPhone sahibiyseniz ve bir akıllı saat satın almayı düşünüyorsanız, elinizdeki seçenekler sadece Apple Watch ile sınırlı değil. Tabii ki, iPhone ile en iyi anlaşan akıllı saat yine bir Apple üretimi olan Apple Watch.

Akıllı saat Apple telefona nasıl bağlanır?​

Apple Watch’unuzu açmak için Apple logosunu görene dek yan düğmeyi basılı tutun. iPhone’unuzu Apple Watch’unuzun yakınına getirin, iPhone’nunuzda Apple Watch eşleme ekranının görünmesini bekleyin ve sonra Sürdür’e dokunun. Ya da iPhone’unuzda Apple Watch uygulamasını açın, sonra Yeni Saati Eşle’ye dokunun.
Huawei Watch fit arama cevaplama nasıl yapılır?
Saatinizde aramalar nasıl yanıtlanır Saat, telefonunuzla eşleştirildikten sonra gelen aramalar telefonunuzdan saatinize gönderilebilir. Bu özelliği kullanmadan önce HUAWEI Sağlık uygulamasını açın ve Bluetooth mesaj senkronizasyonu iletişim kutusundaki İZİN VER düğmesine dokunun.

Geri