AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Huawei USB hata ayiklama modu nasil acilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Huawei USB hata ayıklama modu nasıl açılır?​

Ayarlar menüsüne dönün, Sistem ve güncellemeler > Geliştirici seçenekleri bölümüne gidin (veya Geliştirici seçenekleri araması yapın ve bu bölüme gidin), ardından ADB hata ayıklamaya yalnızca şarj modunda izin ver ve USB hata ayıklaması seçeneklerini etkinleştirin.

Huawei Cep telefonu bilgisayara nasıl bağlanır?​

Telefonunuzu USB kablo ile bilgisayarınıza bağlayın
- Önce ayarlar’a girin, HDB kelimesini arayın.
- “HiSuite’in HDB kullanmasına izin ver” bölümüne girin.
- Telefonunuz bağlanırken bağlantı isteklerine izin verin.
Huawei Share özelliği nasıl kullanılır?​
- Telefonunuzu sallayın, ardından 5 saniye içinde telefon çalana veya titreyene kadar NFC algılama alanını Huawei Share sensörüne dokundurun. Bilgisayar ekranınız yansıtmaya başladığında, telefonunuz mevcut ekranı kaydetmeye başlayacaktır.
- Kaydı durdurmak için öğesine dokunun.

Huawei p40 Lite bilgisayara nasıl bağlanır?​

Huawei p40 Lite bilgisayara nasıl bağlanır?
1. Telefonunuzu bilgisayara bağlama
- Windows simgesine ve Ayarlar simgesine tıklayın.
- Telefonu eklemek için Telefon > Telefon ekle bölümüne gidin.
- Android veya iPhone telefonunuzu bu bilgisayar ile bağlayın iletişim kutucuğuna telefon numaranızı yazın.
- Ardından telefonunuza bağlantı içeren bir mesaj gelecektir.

USB hata ayıklama modu nasıl açılır?​

USB hata ayıklama modu nasıl açılır?
USB Hata Ayıklama nasıl açılır?
- Adım #1: Ayarlar’a girin,
- Adım #2: Sistem bölümüne girin,
- Adım #3: Telefon hakkında bölümüne girin,
- Adım #4: Yapı numarası satırına art arda 4 kez dokunun,
- Adım #5: Ayarlar’a geri dönün,
- Adım #6: Geliştirici Seçenekleri satırına dokunun,

Huawei Share özelliği nedir?​

Huawei’nin Wifi, Bluetooth ve NFC bağlantı teknolojilerini kullanarak hızlı bir şekilde bilgisayarınız ve telefonunuz arasında veri aktarımı gerçekleştirdiği paylaşım uygulamasıdır.

Android USB hata ayıklama modu nasıl açılır?​

Ayarlar gidin. SystemDeveloper > seçenekleri’ne dokunun. USB hata ayıklama’ya gidin ve kapatmak için anahtarı çevirin.
Huawei de uygulama nasıl indirilir?​
-İstediğiniz uygulamaya dokunun. Bu, daha sonra App Gallery’den veya bir üçüncü taraftan uygulama sayfasını görüntüler. -“Yükle” öğesini bulun ve dokunun. Varsa, “İndir”e dokunun.

Huawei USB hata ayıklama modunu açma konusundaki adımlar oldukça basittir. İşte adım adım Huawei cihazınızda USB hata ayıklama modunu açma yöntemi:

1. Ayarlar menüsüne gidin.
2. Sistem ve Güncellemeler seçeneğine tıklayın.
3. Geliştirici Seçenekleri'ne girin. (Eğer bu seçenek görünmüyorsa, Geliştirici Seçenekleri'ni aratın ve buna tıklayın.)
4. "ADB Hata Ayıklamaya Yalnızca Şarj Modunda İzin Ver" ve "USB Hata Ayıklaması" seçeneklerini etkinleştirin.

Bu adımları takip ederek Huawei cihazınızda USB hata ayıklama modunu açabilirsiniz.

Eğer USB hata ayıklama modunu kapatmak isterseniz aynı adımları takip ederek ilgili seçenekleri kapatabilirsiniz.

Konuyla ilgili detaylı bilgi için videoyu izleyebilirsiniz. [YouTube Video](https://www.youtube.com/watch?v=_3ancAcHQSY)

Geri