Huawei telefon ekran kilidi nasil konur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Huawei telefon ekran kilidi nasıl konur?​

Cihazınızı her açtığınızda veya ekranı uyandırdığınızda, genellikle bir PIN, desen veya şifreyle cihazınızın kilidini açmanız istenir….Ekran kilidini ayarlama veya değiştirme
- Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
- Güvenlik’e dokunun.
- Bir ekran kilidi türü seçmek için Ekran kilidi’ne dokunun.

Ekran kilidi şifremi unuttum ne yapmalıyım?​

Öncelikle tarayıcıdan Samsung’un Find My Mobile sitesine girmeniz gerekiyor. Buradan ulaşabileceğiniz siteye Samsung hesabınızla giriş yaptıktan sonra sağ tarafta yer alan “Unlock My Device”a tıklayarak ekran şifresini kaldırabilirsiniz.
Huawei telefonum dondu ne yapmam lazım?
Cihazınızı zorla yeniden başlatmanız önerilir. Cihaz yeniden başlatılamıyorsa veya yeniden başlattıktan sonra siyah veya mavi ekran görünmeye devam ediyorsa, cihaz donanımı arızalı olabilir. Bu durumda yardım almak için cihazınızı satın alma belgesiyle birlikte yetkili bir Huawei Müşteri Servis Merkezine götürün.
Huawei ekran kilidi şifresi nasıl değiştirilir?
Kilit Ekranı Şifresini Ayarlama
- Ayarlar > Biyometri ve şifreler bölümüne gidin ve Kilit ekranı şifresi özelliğine dokunun.
- 6 haneden oluşan bir şifre girin.
- Alternatif olarak, Kilit açma yöntemini değiştir düğmesine dokunun ve bir şifre türü seçin, ardından ekrandaki talimatlara uyarak yeni şifreyi girin.

Huawei kilit ekranı nasıl değiştirilir?​

Ayarlar > Başlangıç ekranı ve duvar kağıdı bölümüne gidin, Kilit ekranı imzası düğmesine dokunun, ardından kilit ekranında görüntülemek istediğiniz metni girin.

Telefon şifremi unuttum ne yapmam lazım?​

Fabrika ayarlarına baştan dönerek şifre sıfırlama Ses azaltma tuşu, ana ekran tuşu ve güç tuşuna aynı anda basın ve telefon kendine gelene kadar tekrar bekleyin. Eğer bu tuş şekillerini doğru şekilde uyguladıysanız ana ekranınızı göreceksiniz. Bu yöntem de en kesin yöntemlerden biridir.

Geri