AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Huawei Saglik uygulamasi nasil guncellenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Huawei Sağlık uygulaması nasıl güncellenir?​

Android kullanıcıları için: Huawei Sağlık uygulamasını açın, Cihazlar düğmesin dokunun, cihazın adına dokunun, ardından Güncelleme paketlerini Wi-Fi üzerinden otomatik indir özelliğini etkinleştirin. Yeni güncelleme olması durumunda saat güncelleme hatırlatıcıları görüntüleyecektir.

Huawei Sağlık uygulaması nasıl kullanılır?​

Huawei Sağlık Uygulaması’nı açın, Cihazlar > EKLE bölümünden cihaz modelinizi seçin ve EŞLEŞTİR öğesine dokunun. Huawei Sağlık Uygulaması ile “Sağlığınızı” her gün koruyun! *Hatırlatma: Yukarıdaki talimatlar örnek olarak EMUI10 doğrultusunda verilmiştir. Diğer versiyonlarda biraz farklı olabilir.
Huawei Health ücretli mi?
Diğer akıllı cihazlarla da uyumlu Mesela bir Huawei akıllı bileklikle. Ayrıca, Health uygulamasını diğer Android işletim sistemli telefonlar, hatta iOS işletim sistemli akıllı cihazlar için de ücretsiz olarak indirip kullanabiliyor, aktivitelerinizi takip edebiliyorsunuz.

Huawei sağlık uygulaması Nabız nasıl ölçülür?​

Sağlık uygulamasını açın, Cihazlar seçeneğine, ardından cihazınızın adına dokunun, Sağlık izleme > Sürekli kalp atış hızı takibi bölümüne gidin ve Sürekli kalp atış hızı takibi özelliğini etkinleştirin. Ardından saatiniz dinlenme kalp atış hızınızı otomatik olarak ölçecektir.

Huawei akıllı bileklik hangi uygulama?​

Akıllı yaşamın kalbi HUAWEI Healh App’le müziği değiştirebilir ve dilediğiniz uygulamaları indirerek giyilebilir cihazlarla tam bir kontrol sağlayabilirsiniz.
Huawei Health nasıl çalışır?
huawei telefonlarına ait sağlık uygulamasıdır. klasik adım ve koşu sayma işlevlerini görür. uygun aparatlar alınırsa kalp ritmini, stresi, uyku verilerini falan da ölçer. ancak bana göre kalori hesabı yapmaması ve hala getirilmemesi yönüyle samsung health uygulamasının gerisinde kalmıştır.

Huawei Health Nasıl Türkçe Yapılır?​

Ayarlar > Sistem ve güncellemeler > Dil ve giriş > Dil ve bölge bölümüne gidin, ardından kullanmak istediğiniz dili seçin. İstediğiniz dil listelenmiyorsa Dil ekle düğmesine dokunun, ardından istediğiniz dili bulun ve dile dokunarak listeye ekleyin.

Huawei sağlık uygulaması ne işe yarar?​

Huawei Health ismindeki uygulama, Mate 20 Pro’da yüklü olarak geliyor. Bu uygulama ile aktivite ve sağlık durumunuzu takip edebiliyorsunuz. Uygulamayı ilk kez açtığınızda sizden yaş, kilo, boy gibi bilgileri girmenizi istiyor. Kalori tahminini ve egzersiz sürelerini bu bilgiler ışığında hazırlıyor.
Huawei akıllı saat tansiyon ölçer mi?
Huawei’nin tanıttığı Watch D modeli tansiyon ölçümü yapabiliyor. Ayrıca model tansiyon ölçebilen ilk saat olarak ismini duyurdu.

Huawei akıllı bileklik hangi telefonlara uyumlu?​

Akıllı telefonlar ile Bluetooth üzerinden iletişim kuran Huawei Honor Band 4, Android 4.4 ve üzeri işletim sistemine sahip Androidli telefonlar ve iOS 8.0 üzeri işletim sistemini kullanmakta olan iPhone’lar ile uyumludur.

Huawei akıllı bileklik telefona nasıl bağlanır?​

• Android kullanıcıları için:
- Huawei Health uygulamasının en son sürümünü indirin.
- Huawei Health uygulamasını açın, şuraya gidin: Cihazlar > > EKLE > Akıllı bantlar, ve grubunuzun adını seçin.
- Dokunma ÇİFT ve uygulama otomatik olarak mevcut cihazları arayacaktır.
- Bandınız bir eşleştirme isteği aldığında titreyecektir.
Huawei adım sayar nasıl çalışır?
Uygulamanın ana sayfasında o gün kaç adım attığınızı, kaç kilometre yürüdüğünüzü ve kaç kalori yaktığınızı görüyoruz. Telefonun adım sayar sensörü adımınızı sayıyor. Bunun doğrultusunda tahmini mesafe ve kalori bilgisi elde ediliyor. Adım ve mesafe bilgilerini daha detaylı bir şekilde görebilmek de mümkün.

Geri