AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Huawei P30 iyi mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Huawei P30 iyi mi?​

Görüntü ve resim kalitesi çok güzel, Hiçbir ayar yapmadan çok kaliteli kareler yakalayabiliyorsunuz. Müzik ses kalitesi güzel ama bana farklı dolu dolu müzik dinleceke bir ses kalitesi yakalayamadım, hatta son ses bana biraz az geldi. Telefon genel anlamda çok iyi ergonamik boyutlar ince ve kibar , ele tam oturuyor.
Huawei hangi telefonu almalıyım?
2022 yılında satın alınabilecek en iyi Huawei telefonları listesi:

iPhone yerine ne alınabilir?​

Bu yazımızda iPhone 13 serisine rakip en iyi telefonları ele alıyoruz.
P30 Lite nasıl bir telefon?
önceki model p20 lite’tan ekranının biraz daha kaliteli olması ve işlemcisinin biraz daha hızlı olması harici pek bir farkı olmayan model. 26 temmuz itibariyle fiyatı 2.700 liradır. 2.000 ve altını görmeden almanızı önermem.

P30 Pro nasıl bir telefon?​

Huawei P30 Pro, bir amiral gemisi akıllı telefondan beklediğimiz akıcılığı ve performansı sunuyor. EMUI 9.1 kullanıcı arayüzünde gezinti düzgün ve pürüzsüz. Uygulamalar veya oyunlar hızlı şekilde açılıyor. 8 GB RAM, çoklu görev performansının oldukça iyi bir grafik çizmesine yardımcı oluyor.
Hangi Huawei telefonu almalıyım 2021?
En iyi Huawei akıllı telefonlar

Huawei en iyi modeli hangisi 2021?​

4- Huawei P50 pro, Kamerası en iyi telefonlar 2021-2022 listesinin gözdesi. huavei P50, öncekiler gibi düz olan 6,5 inç OLED ekrana sahiptir. Ama Huawei P50 Pro her zamankinden biraz daha büyük, kavisli 6,6 inç OLED ekrana sahip. P50 Pro ayrıca P50’nin 90 Hz yenileme hızından daha hızlı 120 Hz yenileme hızına sahiptir.
iPhone 11 mi Samsung mu?
Teknik Özellikler Kazanan: Her ne kadar RAM konusunda Samsung daha önde olsa da, teknik özellikler konusunda iOS işletim sisteminin de avantajıyla beraber iPhone 11 akıllı telefonları önde. Apple’ın yeni işlemcileri performans konusunda oldukça başarılı.

Huawei P30 Lite özellikleri nelerdir?​

Akıcı Performans Sunan Huawei P30 Lite Modelleri
P40 Lite nasıl bir telefon?
Önceki telefonum da aynısıydı, maalesef denize düştüğü için kullanılamaz duruma geldi. Eski telefonumdan çok memnun olduğum için tekrar aynısını aldım. 128 GB sayesinde hafıza doldu uyarısında kurtuldum. Ayrıca diğer bildik markalarla mukayese edildiğinde fiyat açısından da gayet uygun.

Huawei P40 Pro nasıl bir telefon?​

Huawei P40 Pro, sahip olduğu donanım paketi sayesinde bir amiral gemisi telefondan beklediğimiz yüksek performansı kullanıcılara sunuyor. Telefonun kullanıcı arayüzünde geçiş oldukça akıcı, uygulamalar ve oyunları hızlı şekilde açılıyor. Oyunlarda akıcılık ve grafik kalitesi yüksek seviyede.

Geri