AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Huawei P30 Android kac?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Huawei P30 Android kaç?​

Huawei P30 128 GB (Huawei Türkiye Garantili) Özellikleri
Ağırlık | 165 g
İşletim Sistemi | Android 9.0 (Pie)
İşletim Türü | Android
Kablosuz Şarj | Yok
Kamera Çözünürlüğü Aralığı | 20 MP ve Üzeri

P30 Lite Google Play var mı?​

P30 Lite Google Play var mı?
Öte yandan şunu da bilmenizde fayda var: P30 lite’ta Google servisleriyle herhangi bir sorun bulunmuyor.

Huawei P30 google desteği var mı?​

Huawei P30 google desteği var mı?
Evet, P30 Pro’da Google uygulamaları ve Google hizmetleri var. Aslında, P30 Pro, tanıdık Android-Google deneyimini sunan Huawei’nin son amiral gemisi telefonu.

Huawei P30 Pro Android kaç?​

Android 9 Pie ve EMUI 9.1 arabirimiyle gelen P30 Pro, 4200 mAh kapasiteli bir bataryadan besleniyor.

P30 Android mi?​

P30 Android mi?
Bu cihazlar kutudan Android 10 işletim sistemi ve EMUI 10 kullanıcı arayüzü ile çıkacak.

Huawei de Google Play yerine ne var?​

Huawei de Google Play yerine ne var?
Yeni nesil Huawei cihazlarda Google Play Store yerine Huawei Appstore isimli uygulama bulunuyor.
P30 nasıl bir telefon?​
Görüntü ve resim kalitesi çok güzel, Hiçbir ayar yapmadan çok kaliteli kareler yakalayabiliyorsunuz. Müzik ses kalitesi güzel ama bana farklı dolu dolu müzik dinleceke bir ses kalitesi yakalayamadım, hatta son ses bana biraz az geldi. Telefon genel anlamda çok iyi ergonamik boyutlar ince ve kibar , ele tam oturuyor.

Huawei Google ile tekrar anlaştı mı?​

Huawei Google ile tekrar anlaştı mı?
Huawei, yeni akıllı telefon modellerinde aralarında Maps, YouTube’nin de bulunduğu Google uygulamalarına ve servislerine yer veremeyecek.

Huawei Google desteği gelecek mi?​

Huawei Google desteği gelecek mi?
16 Mayıs 2019 tarihinden sonra piyasaya sürülen Huawei telefonlarda, devletin kısıtlamaları nedeniyle Google uygulamalarına ve hizmetlerine yer verilmiyor. Google uygulama ve hizmetlerini sadece Play Protect sertifikasına sahip olan cihazlarda kullanılabilir hale getirdi.

P30 Pro su geçirmez mi?​

*IP68 sıvı sıçramasına, suya ve toza karşı dayanıklıdır ve IEC standardı 60529 uyarınca IP68 sınıfı kapsamında kontrollü laboratuvar koşullarında test edilmiştir.

P30 su geçirmez mi?​

P30 su geçirmez mi?
*IP53 sıvı sıçramasına, suya ve toza karşı dayanıklıdır ve IEC standardı 60529 uyarınca IP53 sınıfı kapsamında kontrollü laboratuvar koşullarında test edilmiştir.

Huawei P30 serisiyle ilgili önemli bilgiler paylaşıyorsunuz, teşekkür ederim. İşte verdiğiniz bilgilerle ilgili detaylı açıklamalar:

- **Huawei P30 Android sürümü**: Huawei P30 modelinde Android 9.0 (Pie) işletim sistemi bulunmaktadır. Ayrıca, P30'un kutudan Android 10 işletim sistemi ve EMUI 10 kullanıcı arayüzü ile çıktığı belirtilmektedir. Bu da kullanıcılara güncel ve gelişmiş bir Android deneyimi sunmaktadır.

- **P30 Lite ve Google Play**: P30 Lite modelinde Google Play Store'un bulunduğu ve Google servisleriyle herhangi bir sorun olmadığı ifade edilmiştir. Dolayısıyla, P30 Lite kullanıcıları rahatlıkla Google Play Store'dan uygulamalarını indirebilirler.

- **Huawei P30 Pro ve Google Desteği**: Huawei P30 Pro modelinde Google uygulamaları ve Google hizmetlerinin bulunduğu belirtilmektedir. Bu sayede kullanıcılar, tanıdık Android-Google deneyimini P30 Pro üzerinde de yaşayabilirler.

- **Huawei ve Google Anlaşması**: Huawei'nin yeni akıllı telefon modellerinde Google uygulamalarına ve servislerine yer veremediği, bunun yerine Huawei Appstore isimli uygulamanın bulunduğu ifade edilmiştir. Bu durum, Huawei kullanıcılarının uygulama ihtiyaçlarını karşılamak adına alternatif bir yol olarak sunulmaktadır.

- **Su Geçirmezlik Özelliği**: P30 Pro modeli IP68 sertifikasına sahip olarak sıvı sıçramalarına, suya ve toza karşı dayanıklılık sunar. P30 modeli ise IP53 sınıfında yer alarak belirli düzeyde sıvı sıçramalarına, suya ve toza karşı dayanıklılık sağlar. Bu özellikler, cihazların günlük kullanımda daha dayanıklı olmalarını sağlar.

Herhangi başka bir sorunuz varsa, memnuniyetle cevaplayabilirim.

Geri