AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Huawei Kablosuz Şarj Özelliği Nasıl Açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Huawei kablosuz şarj özelliği nasıl açılır? Kablosuz şarj özelliği Huawei telefonlarda kullanılan bir teknolojidir. Bu özelliği açmak için öncelikle telefonunuzun kablosuz şarj desteği olduğundan emin olun. Ardından, telefonunuzun ayarlar menüsüne girin. Ayarlar menüsünde “Batarya” veya “Güç” seçeneğini bulun. Bu seçeneği tıklayarak kablosuz şarj ayarlarını açabilirsiniz. Kablosuz şarjı etkinleştirmek için “Kablosuz Şarj” veya “Kablosuz Şarjı Aç” seçeneğini bulun ve etkinleştirin. Artık telefonunuzu kablosuz şarj cihazına yerleştirdiğinizde şarj olacaktır. Kablosuz şarj özelliği, telefonunuzu pratik ve kolay bir şekilde şarj etmenizi sağlar.
İçindekiler

Huawei telefonlarda kablosuz şarj özelliğini açmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Ayarlar menüsünü açın. Bu genellikle ana ekranınızda bulunan dişli simgesiyle temsil edilir.
2. Adım: Ayarlar menüsünde “Batarya” veya “Güç Yönetimi” seçeneğini bulun ve tıklayın.
3. Adım: Batarya veya Güç Yönetimi menüsünde “Kablosuz Şarj” veya “Kablosuz Şarj Ayarları” gibi bir seçenek arayın ve tıklayın.
4. Adım: Açılan sayfada kablosuz şarj özelliğini etkinleştirmek için “Aç” veya “Etkinleştir” gibi bir seçenek bulun ve tıklayın.
5. Adım: Artık Huawei telefonunuz kablosuz şarj özelliğine sahip olacaktır. Şarj etmek için uyumlu bir kablosuz şarj cihazı kullanabilirsiniz.
Kablosuz şarj özelliğini kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar da vardır. Öncelikle, telefonunuzun kablosuz şarj özelliğine sahip olduğundan emin olun. Ayrıca, kablosuz şarj cihazının uyumlu olduğundan ve doğru şekilde yerleştirildiğinden emin olun. Şarj etme süreci biraz daha yavaş olabilir, bu nedenle telefonunuzu bir süre şarj cihazında bırakmanız gerekebilir.
Unutmayın, kablosuz şarj özelliği sadece belirli Huawei telefon modellerinde bulunur. Eğer telefonunuz bu özelliği desteklemiyorsa, harici bir kablosuz şarj kılıfı veya adaptörü kullanarak bu özelliği ekleyebilirsiniz. Bu durumda, telefonunuzun üreticisi tarafından sağlanan talimatları takip etmeniz önemlidir.

1. Ayarlar menüsüne girin.
2. Batarya ve Güç Yönetimi seçeneğini bulun.
3. Kablosuz Şarj seçeneğini açın.
4. Kablosuz şarj cihazınızı telefonun arkasına yerleştirin.
5. Telefonunuzun kablosuz olarak şarj olduğunu göreceksiniz.

Ayarlar menüsüne girin.
Batarya ve Güç Yönetimi seçeneğini bulun.
Kablosuz Şarj seçeneğini açın.
Kablosuz şarj cihazınızı telefonun arkasına yerleştirin.
Telefonunuzun kablosuz olarak şarj olduğunu göreceksiniz.

Geri