AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Huawei akilli saat iPhone ile uyumlu mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Huawei akıllı saat iPhone ile uyumlu mu?​

Hem iOS hem Android işletim sistemi ile uyumlu olan saati telefona bağlamak için Huawei Sağlık (Health) uygulamasını kullanmak gerekiyor. Saatin neredeyse tüm özellikleri her iki işletim sisteminde de çalışıyor. Ancak stres ölçümü ve müzik kontrol gibi özellikler sadece Android işletim sisteminde çalışıyor.

Huawei saati Apple telefona nasıl bağlanır?​

HUAWEI Sağlık uygulamasını açın ve gerekli izinleri vermek için ekrandaki talimatları izleyin. Cihazlar> >Ekle>Akıllı saatler bölümüne gidin ve cihazınızın adını seçin. 3. Eşleştir düğmesine dokunduğunuzda HUAWEI Sağlık kullanılabilir cihazları otomatik olarak arayacaktır.
Huawei de saat ayarı nasıl yapılır?
Ayarlar > Sistem ve güncellemeler > Tarih ve saat bölümüne gidin, ardından seçenekleri gereksinimlerinize uygun olarak ayarlayın.

Huawei Saatim nerede?​

Cihazımı Bul uygulamasının cihaz listesinden hedef cihazı seçin. Cihaz ayrıntıları ekranından cihazı görün ve bulmak için Zil sesi dinle düğmesine dokunun.

Huawei Watch hangi telefonlarla uyumlu?​

Huawei Watch GT 2’yi sadece Huawei telefon sahipleri değil, diğer Android telefonları veya iPhone’ları bulunanlar da rahatlıkla kullanabilir.
Huawei Band 6 iPhone ile uyumlu mu?
Huawei Band 6, Huawei telefonları, diğer Android telefonları ve iPhone’larla çalışabiliyor.

Huawei gt2 Pro saat iPhone ile uyumlu mu?​

Huawei watch gt 2 alırken tüm özelliklerinin çalıştığını sadece stres ölçme fonksiyonun iPhone ® ile çalışmadığı söylendi. Özellikle müzik programını kontrol edebiliyor muyum diye sorduğumda evet edebiliyorsunuz dendi. Fakat kullanamıyorsunuz.

Huawei saat GT 2 Pro hangi telefonlarla uyumlu?​

GT 2 Pro’nun ekran boyutu 1.2 inç iken Watch Fit Mini modelinin ekranı 1.47 inçtir. GT 2 Pro, Android 4.4 veya üstü, iOS 9.0 veya üstünde kullanılabilirken Watch Fit Mini modeli Android 6.0 veya üstü, iOS 9.0 veya üstünde kullanıma uygundur.
Huawei Watch GT tansiyon ölçer mi?
Firmanın resmi açıklamasına göre 2021’in ikinci yarısında gelecek bir akıllı saat, direkt olarak kendi başına kan basıncını ölçebilecek. Firma bu altyapıyı kurduğunu, medikal testlerin tamamlandığını ve yerel kayıtların da alındığını belirtiyor.

Huawei Watch GT 2 Pro her telefona uyumlu mu?​

Spotify gibi müzik programlarıyla da uyumluluk gösteren Huawei Watch GT 2 Pro, saatle telefonun fotoğraf ekranını kontrol edebilmenize olanak sağlıyor ancak bunu yalnızca Huawei akıllı telefonlarıyla yapabiliyorsunuz.

Huawei Watch GT 3 Pro hangi telefonlarla uyumlu?​

HUAWEI Sağlık Uygulaması tüm Android ve IOS cihazları ile uyumludur.
Huawei Band 6 iPhone 6 ile uyumlu mu?

Geri