AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

HP sistem testi nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

HP sistem testi nasıl yapılır?​

HP PC Hardware Diagnostics (Donanım Tanılama) uygulamasını açın ve Hızlı Testi çalıştırın.
- Windows’ta Windows için HP PC Hardware Diagnostics uygulamasını arayın ve açın.
- Ana menüde, Sistem Testleri sekmesine tıklayın.
- Hızlı Sistem Testi sekmesine tıklayın.
- Bir Kez Çalıştır seçeneğine tıklayın.

HP Laptop ses nasıl açılır?​

Ses tercihlerini ayarlama
- Giriş Ekranının sağ üst köşesindeki Ayarlar düğmesine ve daha sonra da Gelişmiş sekmesine tıklayın.
- Ses öğesine tıklayın. Ses Tercihleri penceresi açılır.
- Ses tercihlerinizi değiştirin ve daha sonra Kapat’a tıklayın.
Bu bilgisayarın sesi nasıl açılır?
Eğer laptop’tan ses gelmiyorsa ilk kontrol etmeniz gereken şey uygulamaların sesinin kapalı olup olmadığını kontrol etmek olacaktır. Bunun için görev çubuğunun en sağında bulunan ses işaretine sağ tıklayın ve “Ses düzeyi karıştırıcısını aç” butonuna tıklayın.
HP BIOS tuşu hangisi?
BIOS Kurulum yardımcı programını açmak için, bilgisayarı açın ve BIOS kurulum yardımcı programı ekranı açılana kadar yaklaşık saniyede bir olmak üzere F10 tuşuna sürekli basın. Sol veya sağ ok tuşlarına basarak menü ekranlarını seçin.

HP CoolSense nedir ne işe yarar?​

HP CoolSense Teknolojisi, bilgisayarınızın sabit veya mobil ayarda kullanıldığında algılaması için dizüstü bilgisayarınızdaki hareket algılayıcısını kullanır ve bilgisayarı serin tutmak için bilgisayar performansı ve fan hızını otomatik olarak ayarlar.

HP laptop mikrofon nasıl açılır?​

Windows’da, Denetim Masası öğesini arayın ve açın, ardından Ses öğesini seçin. Ses penceresindeki Kayıt sekmesine tıklayın. Kullanmak istediğiniz mikrofonu seçin, Varsayılan Olarak Ayarla öğesine ve ardından Tamam öğesine tıklayın.
Ses çıkış aygıtı nasıl yüklenir?
Yöntem #2: Ses sürücülerini güncellemek:
- Adım #1: “Windows Tuşu+X” kombinasyonunu kullanın.
- Adım #2: “Aygıt Yöneticisi” seçeneğini seçin.
- Adım #3: “Ses, video ve oyun denetleyicileri” sekmesini genişletin.
- Adım #4: Sorunlu aygıtınızın adına sağ tıklayın.
- Adım #5: “Sürücüyü güncelleştir” seçeneğine tıklayın.
Ses tonu nasıl yükseltilir?
Sakin ve yumuşak konuşun.
- Mümkün olduğunca yüksek sesle konuşmaktan kaçının.
- Sabah uyandığınızda, özellikle günün ilk saatlerinde gazlı ve soğuk içecek tüketiminden kaçının.
- Gün içinde ılık su içerek ses tellerinin kuru kalmasını önleyin.
- Her gün 1dk sakin bir ortamda nefes alıp verme egzersizi uygulayın.
Kullandığınız dizüstü bilgisayar yeterli hava akışını sağlayamazsa ısınır ve bu da, fanın olması gerekenden çok ama çok daha fazla dönmesine neden olur. Temel noktada bunların hepsi, aşırı sesli çalışan bir fan demektir ve bu nedenle fiziksel temizlik önemlidir.
HP PC Hardware Diagnostics (Donanım Tanılama) uygulamasını açın ve Hızlı Testi çalıştırın. Windows’ta Windows için HP PC Hardware Diagnostics uygulamasını arayın ve açın. Bu uygulama bilgisayarınızda değilse, HP Hardware Diagnostics web sitesinden en son sürümünü indirin. Ana menüde, Sistem Testleri sekmesine tıklayın.
Windows 7 ve Vista yüklü HP dizüstü bilgisayarlar?
Bu belge, Windows 7 ve Vista yüklü HP Dizüstü Bilgisayarlar ile ilgilidir. Bazı dizüstü bilgisayar modellerinde ses atlaması veya uğuldaması gibi bozuk ses çıkışına neden olan ses sürücüsü sorunları vardır. Bu durum, CD’ler, DVD’ler, Blu-Ray diskler ve İnternet akış siteleri dahil her türlü ses kaynağıyla meydana gelebilir.
Windows’ta HP PC Hardware Diagnostics öğesidir?
Windows’ta, Windows için HP PC Hardware Diagnostics öğesini aratın ve ardından Yönetici Olarak Çalıştır seçeneğini seçin. Bu uygulama bilgisayarınızda değilse, HP Hardware Diagnostics web sitesinden en son sürümünü indirin. Ana menüde, Sistem Testleri sekmesine tıklayın.

Neredeyse, HP müşteri desteği ile iletişime geçin?​

Sistem Testleri, donanım alt sistemlerinin düzgün çalışıp çalışmadığını denetler. Bir bileşen bir testi geçemezse, HP Müşteri Desteği ile iletişime geçeceğiniz zaman için, verilen arıza numarasını (24 haneli kod) not alın. Bilgiler, ana menüdeki Test Günlükleri sekmesinde de bulunur.

Geri