AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

HP Pavilion Bluetooth nasil acilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

HP Pavilion Bluetooth nasıl açılır?​

Bir Bluetooth cihazını bir HP bilgisayara bağlama
- Bağlanmak istediğiniz cihazın bulunabilir olduğundan ve bilgisayarınızın menzili içinde olduğundan emin olun.
- Windows’da Bluetooth ve diğer cihaz ayarları ögesini aratın ve açın.
- Bluetooth ve diğer cihazlar sekmesinde, Bluetooth ayarını Açık olarak değiştirin.
Windows 7 de Bluetooth var mı?
Aşağıdaki seçeneklerden birini izleyin: Windows tuşuna basın –> “Ayarlar” –> “Ağ ve İnternet” –> “Uçak modu” öğesine tıklayın. “Bluetooth” seçeneğini seçin ve sonra açma/kapama düğmesini Açık konuma getirin.

Bilgisayarda Bluetooth kulaklık nasıl açılır?​

Adım 3: Başlat penceresinin sol alt köşesinde bulunan “Ayarlar” yazan yere tıklayın. Adım 4: Ayarlar panelinde üst tarafta bulunan “Cihazlar” yazan yere tıklayın. Adım 5: Cihazlar panelinde sol tarafta bulunan “Bluetooth & Diğer Cihazlar” yazısına tıklayın. Adım 6: Ulaştığınız sayfadan bluetooth’u aktif hale getirin.
Bilgisayar Bluetooth nasıl bağlanır?
Kablosuz Kulaklık Bilgisayara Nasıl Bağlanır?
- Bilgisayarınızda sol alt köşede yer alan Başlat (Windows) seçeneğine tıklayın.
- Arama çubuğuna Bluetooth yazın ve aratın,
- Cihazlar panelinde bulunan “Bluetooth & Diğer Cihazlar” (Add Bluetooth or Other Devices) yazısına tıklayın.
Bluetooth bağdaştırıcısını basılı tutun (veya sağ tıklayın) ve ardından Sürücüyü güncelleştir > Güncel sürücü yazılımını otomatik olarak ara’yı seçin. Adımları izleyin ve ardından Kapat’ı seçin.
Bilgisayara Bluetooth kulaklık bağlanır mı?
Bilgisayarınızda, Başlangıç > Ayarlar > Cihazlar > Bluetooth & Diğer cihazlar > Ekle Bluetooth veya başka bir cihaz > Bluetooth. Cihazı seçin ve görünürse ek yönergeleri izleyin. Ardından, Bitti’yi seçin.

Geri