AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

How Old İs A Samsung Tab 3?

SoruCevap

Yeni Üye
Samsung Tab 3 modelinin çıkış tarihi, cihazın ne kadar süredir piyasada olduğunu belirler. Samsung Tab 3 tabletin yaşını öğrenmek için üretim tarihine bakabilirsiniz. 2013 yılında piyasaya sürülen Samsung Tab 3, yaklaşık 8 yıllık bir geçmişe sahiptir. Bu süre zarfında birçok yeni model piyasaya sürülmüş olmasına rağmen, Samsung Tab 3 hala kullanıcılar tarafından tercih edilen bir seçenek olarak kalmıştır. Güncellemeleri ile hala performansını koruyan Samsung Tab 3, kullanıcılarına kullanışlı bir deneyim sunmaya devam etmektedir.
İçindekiler

1. Samsung Tab 3 Kaç Yaşında?​

Samsung Tab 3, ilk olarak 2013 yılında piyasaya sürülen bir tablet modelidir. Yani, bu yazı itibariyle Samsung Tab 3 yaklaşık olarak 8 yıl yaşındadır.

2. Samsung Tab 3 Ne Zaman Çıktı?​

Samsung Tab 3, 2013 yılında piyasaya sürülmüştür. Bu model, Temmuz 2013 tarihinde kullanıcılarla buluşmuştur.

3. Samsung Tab 3 Hangi Yıl Üretildi?​

Samsung Tab 3, 2013 yılında üretilmiştir. Bu model, 2013 yılında teknoloji marketlerinde ve Samsung’un resmi satış kanallarında yerini almıştır.

4. Samsung Tab 3’ün Üretim Tarihi Nedir?​

Samsung Tab 3, üretimine 2013 yılında başlanmıştır. Yani, bu modelin üretim tarihi 2013 olarak bilinmektedir.

5. Samsung Tab 3 Hangi Seriye Aittir?​

Samsung Tab 3, Samsung’un Galaxy Tab serisine aittir. Galaxy Tab serisi, Samsung’un tablet ürünleri için kullandığı bir seri adıdır.

6. Samsung Tab 3’ün Ekran Boyutu Kaç İnç?​

Samsung Tab 3, 7 inçlik bir ekran boyutuna sahiptir. Bu, kullanıcılara 7 inçlik bir görüntüleme alanı sunar.

7. Samsung Tab 3 Hangi İşletim Sistemini Kullanıyor?​

Samsung Tab 3, Android işletim sistemini kullanmaktadır. Bu model, Android tabanlı bir işletim sistemi olan Android 4.1 Jelly Bean ile çalışır.

8. Samsung Tab 3 Kaç GB Hafızaya Sahip?​

Samsung Tab 3, farklı varyantlarda sunulmuştur. Bu varyantlardan bazıları 8 GB, 16 GB ve 32 GB dahili depolama alanına sahiptir. Ayrıca, microSD kart desteği sayesinde hafıza genişletilebilir.

9. Samsung Tab 3 Kaç Megapiksel Kameraya Sahip?​

Samsung Tab 3, 3.15 megapiksel çözünürlüğünde bir arka kameraya sahiptir. Ayrıca, ön tarafta VGA çözünürlüğünde bir kamera bulunmaktadır.

10. Samsung Tab 3 Hangi İşlemciyi Kullanıyor?​

Samsung Tab 3, 1.2 GHz hızında çift çekirdekli bir işlemciye sahiptir. Bu işlemci, cihazın günlük kullanımda hızlı ve sorunsuz çalışmasını sağlar.

11. Samsung Tab 3 Wi-Fi Desteği Var mı?​

Evet, Samsung Tab 3 Wi-Fi desteğine sahiptir. Bu sayede cihaz, kablosuz internet bağlantısı üzerinden internete erişim sağlayabilir.

12. Samsung Tab 3 3G Desteği Var mı?​

Evet, Samsung Tab 3 bazı modellerinde 3G desteği sunar. Bu sayede cihaz, 3G ağları üzerinden internete erişim sağlayabilir.

13. Samsung Tab 3 GPS Özelliği Var mı?​

Evet, Samsung Tab 3 GPS özelliğine sahiptir. Bu sayede cihaz, konum tabanlı hizmetleri kullanabilir ve navigasyon uygulamalarını kullanabilir.

14. Samsung Tab 3 Bluetooth Desteği Var mı?​

Evet, Samsung Tab 3 Bluetooth desteğine sahiptir. Bu sayede cihaz, Bluetooth üzerinden diğer cihazlarla kablosuz bağlantı kurabilir.

15. Samsung Tab 3 USB Bağlantısı Var mı?​

Evet, Samsung Tab 3 USB bağlantısı bulunmaktadır. Bu sayede cihaz, USB kablosu aracılığıyla bilgisayara bağlanabilir veya harici depolama birimleriyle veri paylaşımı yapabilir.

16. Samsung Tab 3 Ekran Çözünürlüğü Kaç Pixel?​

Samsung Tab 3, 1024 x 600 piksel çözünürlüğe sahip bir ekran sunar. Bu çözünürlük, kullanıcılara net ve detaylı bir görüntüleme deneyimi sunar.

17. Samsung Tab 3 Pil Ömrü Ne Kadar?​

Samsung Tab 3, 4000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahiptir. Bu batarya, kullanıma bağlı olarak değişiklik gösterebilen bir pil ömrü sunar.

18. Samsung Tab 3 Ses Kalitesi Nasıldır?​

Samsung Tab 3, stereo hoparlörlerle donatılmıştır. Bu sayede cihaz, kullanıcılara yüksek ve kaliteli bir ses deneyimi sunar.

19. Samsung Tab 3 Ekran Teknolojisi Nedir?​

Samsung Tab 3, TFT (Thin Film Transistor) ekran teknolojisini kullanmaktadır. Bu teknoloji, parlak ve canlı renklere sahip bir görüntü sunar.

How Old İs A Samsung Tab 3?​

Samsung Tab 3 kaç yaşında?
Samsung Tab 3, 2013 yılında piyasaya sürüldü.
Samsung Tab 3, 8 ve 10.1 inç ekran boyutlarına sahiptir.
Samsung Tab 3, Android işletim sistemiyle çalışır.
Samsung Tab 3, 1.2 GHz hızında çift çekirdekli işlemciye sahiptir.

Samsung Tab 3, 1 GB RAM’e sahiptir.
Samsung Tab 3, 16 veya 32 GB dahili depolama seçenekleri sunar.
Samsung Tab 3, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantı özelliklerine sahiptir.
Samsung Tab 3, 3.15 MP arka kamera ve 1.3 MP ön kamera ile donatılmıştır.
Samsung Tab 3, 4450 mAh batarya kapasitesine sahiptir.

Geri