AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

How Do İ Sign İnto My Microsoft Account?

SoruCevap

Yeni Üye
Microsoft hesabıma nasıl giriş yapabilirim? Microsoft hesabınıza giriş yapmak için öncelikle www.microsoft.com adresine gidin. Ardından sağ üst köşede bulunan “Oturum Aç” seçeneğine tıklayın. Karşınıza çıkan ekranda Microsoft hesabınızla oturum açmak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin. Son olarak, şifrenizi girerek “Oturum Aç” düğmesine tıklayın. Microsoft hesabınıza başarıyla giriş yapmış olacaksınız. Eğer hesabınıza erişim sağlayamıyorsanız, şifrenizi sıfırlamak için “Şifremi Unuttum” seçeneğini kullanabilirsiniz.
İçindekiler

Nasıl Microsoft Hesabıma Giriş Yapabilirim?​

Microsoft hesabınıza giriş yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: İnternet tarayıcınızı açın ve www.microsoft.com adresine gidin.
Adım 2: Sayfanın sağ üst köşesinde yer alan “Oturum Aç” veya “Giriş Yap” seçeneğine tıklayın.
Adım 3: Karşınıza çıkan giriş sayfasında, e-posta, telefon veya Skype adınızı girin.
Adım 4: Hesabınızın parolasını girin ve “Oturum Aç” veya “Giriş Yap” butonuna tıklayın.
Adım 5: Eğer hesabınıza daha önce oturum açtıysanız ve “Beni Hatırla” seçeneğini işaretlediyseniz, otomatik olarak hesabınıza giriş yapılacaktır. Aksi halde, hesabınıza giriş yapmak için ek bir doğrulama adımı gerekebilir.

Microsoft Hesabıma Giriş Yaparken Sorunla Karşılaşıyorum, Ne Yapmalıyım?​

Eğer Microsoft hesabınıza giriş yaparken sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
Adım 1: Kullandığınız e-posta, telefon veya Skype adının doğru olduğundan emin olun.
Adım 2: Parolanızı doğru girdiğinizden ve büyük/küçük harf duyarlılığına dikkat ettiğinizden emin olun.
Adım 3: Eğer parolanızı unuttuysanız, “Parolanızı mı unuttunuz?” veya “Şifrenizi mi unuttunuz?” gibi bir seçenek varsa, bu seçeneği kullanarak parolanızı sıfırlayabilirsiniz.
Adım 4: Eğer hesabınızın güvenliğiyle ilgili bir sorun yaşıyorsanız, Microsoft hesap kurtarma sürecini izleyerek hesabınıza yeniden erişim sağlayabilirsiniz.

Microsoft Hesabıma Nasıl Kaydolabilirim?​

Microsoft hesabı oluşturmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 2: Sayfanın sağ üst köşesinde yer alan “Oturum Aç” veya “Giriş Yap” seçeneğine tıklayın.
Adım 3: Karşınıza çıkan giriş sayfasında, “Yeni hesap oluştur” veya “Hesap oluştur” seçeneğine tıklayın.
Adım 4: İstenilen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurun. Bu bilgiler arasında ad, soyad, e-posta adresi, telefon numarası gibi bilgiler bulunabilir.
Adım 5: Hesap oluşturma sürecini tamamlamak için gerekli adımları izleyin. Bu adımlar arasında e-posta doğrulama veya telefon numarası doğrulama gibi işlemler yer alabilir.

Microsoft Hesabıma Nasıl Şifre Sıfırlayabilirim?​

Eğer Microsoft hesabınızın şifresini sıfırlamak istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 3: Karşınıza çıkan giriş sayfasında, “Parolanızı mı unuttunuz?” veya “Şifrenizi mi unuttunuz?” gibi bir seçenek varsa, bu seçeneği kullanın.
Adım 4: Şifre sıfırlama sürecini başlatmak için hesabınızla ilişkili olan e-posta adresini veya telefon numarasını girin.
Adım 5: Hesabınıza şifre sıfırlama bağlantısı veya doğrulama kodu gönderilecektir. Bu bağlantıyı takip ederek veya doğrulama kodunu girerek yeni bir şifre belirleyebilirsiniz.

How Do İ Sign İnto My Microsoft Account?​

Microsoft hesabıma nasıl giriş yapabilirim?
Microsoft hesabınıza giriş yapmak için microsoft.com adresine gidin.
Microsoft hesabınızla giriş yapmak için e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanın.
Eğer şifrenizi unuttuysanız, şifre sıfırlama seçeneğini kullanabilirsiniz.
Microsoft hesabınıza giriş yapabilmek için internet bağlantınızın olması gerekmektedir.

Microsoft hesabıma nasıl giriş yapabilirim? Microsoft hesabınıza giriş yapmak için microsoft.com adresine gidin.
Microsoft hesabıma nasıl giriş yapabilirim? Microsoft hesabınızla giriş yapmak için e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanın.
Microsoft hesabıma nasıl giriş yapabilirim? Eğer şifrenizi unuttuysanız, şifre sıfırlama seçeneğini kullanabilirsiniz.
Microsoft hesabıma nasıl giriş yapabilirim? Microsoft hesabınıza giriş yapabilmek için internet bağlantınızın olması gerekmektedir.
Microsoft hesabıma nasıl giriş yapabilirim? Microsoft hesabınıza giriş yapmak için kullanıcı adı ve şifrenizi kullanın.

Geri