Hotmail şifremi unuttum nasıl geri alabilirim?
1. http://account.live.com/pw adresine gidin ve ”Parolamı Unuttum” seçeneğini işaretleyip ileri tuşuna basın….(1) Yanıt - Eğer bir kurtarma kodu oluşturduysanız bunu kullanın. Aksi halde hayır’a tıklayın.
- Microsoft hesabınızı girin.
- Size ulaşabileceğimiz çalışan durumda bir e-posta adresi girin.
E-posta ve şifremi unuttum ne yapmalıyım?
“Güvenlik” bölümünün altında Google’da oturum açma’yı seçin. Şifre’yi seçin. Tekrar oturum açmanız gerekebilir….- Gmail Hesap Kurtarma sayfasına gidin.
- Karşınıza çıkan ekranda şifrenizi unuttuğunuz Gmail adresinizi yazın ve İleri tuşuna basın.
- Google hesabı ile kullandığınız son şifreyi girmenizi isteyecektir.
Hotmail hesabı kullanılmadığı zaman kapanır mı?
2 yıl kullanılmayan hesaplar kapatılacak Microsoft tarafından yapılan açıklamalarda 2 yıl boyunca hesaba giriş yapılmazsa hesabın kapatılacağı belirtildi.
Bilgisayardan Hotmail’e nasıl girilir?
Hotmail uzantılı mailinizi açmak için Microsoft’un sayfasını kullanabilirsiniz. Microsoft tüm hizmetlerine erişimi bu sayfadan yürütüyor. Bu uygulamalar OneDrive, Outlook, Skype’dır. Microsoft hesabınızla oturum açarak Office Online, Outlook, Skype, OneNote, OneDrive’a ücretsiz olarak erişebilirsiniz.Outlook a nasıl giriş yapılır?
Outlook.com oturum açma sayfasına gidin ve Oturum aç’ı seçin. E-posta adresinizi veya telefon numaranızı girin ve İleri’yi seçin. Parolayı girin sayfasında Oturumumu açık bırak seçeneğinin işaretini kaldırın. Parolanızı girin ve Oturum aç’ı seçin.E-posta şifresi nasıl alınır?
E POSTA ŞİFRE ALMA
- Parolanızı sıfırlayın sayfasına gidin.
- Parolanızın sıfırlanmasını gerektiren nedeni seçip Sonraki seçeneğine tıklayın.
- Microsoft hesabınızı oluştururken kullandığınız e-posta adresini girin.
- Ekranda gördüğünüz karakterleri girip (bu, robot olmadığınızı bilmemizi sağlar) Sonraki seçeneğine tıklayın.
Outlook telefon numarası nasıl değiştirilir?
Outlook hesabında telefon numarası değiştirme- Buraya tıklayın ve Microsoft hesabınızla oturum açın.
- Devam etmek için güvenlik kodu girmeniz istenirse kodu girerek devam edin.
- 3.Güvenlik bilgileriniz, Güvenlik sayfasında, Güvenlik bilgilerinizi güncelleştirin seçeneği altında yer alır.