- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Horton ne duyuyor?
Birgün fil Horton bir toz zerresinden gelen yardım çığlığı duyar. Kimseyi görmemesine rağmen ona yardım etmeye karar verir. Görünce anlar ki, toz zerreciği Kimlerşehri’nde yaşayan Kimler’in evidir.Horton Kimi Duyuyor ne anlatıyor?
Horton, hortumunda taşıdığı çiçeğin üstündeki toz zerresinde bir dünyanın var olduğunu iddia ediyor. O dünyanın seslerini duyuyor, hatta yöneticisiyle konuşmaya başlıyor. Onlarla arkadaşlık kurarak, kendilerine güvenli bir yer bulmaya çalışıyor.Horton kaç yaş?
3 Yaş ve Üzeri Çocuklar İçin Uygun Film Önerisidir. Horton, bir toz zerresinden gelen yardım çığlığını işitince bu esrarengiz varlığın derdine derman olmak ister. Kimseyi görmemesine rağmen ona yardım etmeye karar verir.
Horton Kimi Duyuyor Horton hears a Who?
Horton Hears A Who – Horton Kimi Duyuyor Dr Seuss’un klasik orman fili Horton bize gerçek dostluğun ne olduğunu öğretiyor. Bir yerlerden zayıf bir ağlama sesi gelmekte ve yardım istemektedir. Horton orada minik bir gezegen bulur ve içinde ‘Kim’ adı verilen minik toz zerreciklerinin yaşadığını fark eder.
Horton kim?
Horton, Dr Seuss’un Horton Hatches the Egg ve Horton Hears a Who! adlı kitaplarında bir kurgusal karakterdir. Horton, diğer hayvanlara ve insanlara değer veren şefkatli, iyi huylu bir fildir.Horton bir kim duyar?
Özet. Hollywood’un en sevimli aktörlerinden Jim Carrey’nin sesiyle hayat verdiği şahane fil Horton’un maceraları çizgi animasyon olarak beyazperde’de. Horton, bir toz zerresinden gelen yardım çığlığını işitince bu esrarengiz varlığın derdine derman olmak ister. Kimseyi görmemesine rağmen ona yardım etmeye karar verir.Croods kaç yaş üstü?
7+ yaşlarındaki çocukların izleyebilecekleri “Crood’lar”ın DVD’si ülkemizde çıkmıştı, hâlâ bulunabiliyor. iTunes, Google Play ve beIN Connect’ten de izlenebilmekte.
Coraline kaç yaş ve üstü?
9 Yaş ve Üzeri Çocuklar İçin Uygun Film Önerisidir. Coraline eski bir eve taşındığında canı çok sıkılır ve ailesi tarafından da ihmal edilir. Bir gün dar bir geçide uzanan gizli bir kapı bulur ve geçitten geçmeye karar verir.
Croods 2 kaç yaş üstü?
CROOD’LAR 2: YENİ BİR ÇAĞ 7+Croods 2 kaç dakika?
1 saat 35 dakikaCrood’lar 2: Yeni Bir Çağ / SüreAnimasyon, Komedi, Macera | 95 dk.Sihirli Dünya kaç yaş için?
ENKANTO: SİHİRLİ DÜNYA 5+
Coraline korkunç mu?
henry selick tarafından beyaz perdeye aktarılan ve tr’de mayıs gibi gösterime girecek olan korkunç çizgi film.
Croods 3 ne zaman çıkacak?
2013 yapımı the croods’un devam filminde seslendirme kadrosunda nicolas cage, ryan reynolds, emma stone yer almaya devam ediyor. yapıma 25 kasım 2020 itibariyle ulaşılabilecek.Croods 2 ne zaman sinemada?
Crood’lar 2: Yeni Bir Çağ, Universal Pictures tarafından 25 Kasım 2020’de Amerika Birleşik Devletleri’nde sinemalarda gösterime girdi.Sihirli Dünya ne zaman çıkacak Türkiye?
24 Kasım 2021 (ABD)Enkanto: Sihirli Dünya / Gösterime giriş tarihi