Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Horguclu deri mont ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Hörgüçlü deri mont ne işe yarar?​

Montlarda ense kısmında bulunan ve hörgüç diye adlandırılan kısmın amacı koruma değil, aerodinamizm’dir, bu sebeple ki yalnızca pist ve yarış amacı ile üretilmiş, birleştirmeye müsait deri mont/pantolon setlerinde ya da tulumlarda bulunur. Koruma için herhangi bir etkisi ya da dayanıklılığı bulunmamaktadır.

Hangi motosiklet montu?​

En İyi 10 Motosiklet Montu Tavsiye 2022
- Revit Burn. GittiGidiyor. Fiyatını Gör HepsiBurada.
- Alpine Stars T-Gp Plus R V2 Air Jacket. GittiGidiyor.
- 3. Revit Eclipse. GittiGidiyor.
- Prosev 7152. GittiGidiyor.
- 5. Ls2 Breeze. GittiGidiyor.
- Vexo Carrera. GittiGidiyor.
- 7. Prosev 7150. GittiGidiyor.
- 8. Prohel Triger. GittiGidiyor.
Motosiklet montu nasıl olmalı?​
Motosiklet montu ilk başta vücudunuza tam olarak oturmalıdır. Göğüs, sırt ve kol bölgelerinde korumalar olmalıdır. Korumalarınız sürüş ve hareket esnasında yerlerinden kaymamalıdır. Bel ve bilek ayarlı olan motosiklet montlarından daha çok verim alırsınız.

Venom mont nasıl?​

Venom mont nasıl?
Venom fiyatına göre kaliteli ürünler sunuyor. Kaskını da montlarını da inceledim ve ben şahsen beğendim. Kullanan arkadaşlarım da memnun. Özellikle turuncu-siyah bir yazlık montunu çok beğeniyorum; neredeyse Dainese ile aynı ve fiyatı çok daha uygun.

Motor Montu alırken nelere dikkat edilmeli?​

Motor Montu alırken nelere dikkat edilmeli?
Motosiklet montunuzun omuz, sırt, göğüs ve dirsek bölgesinde korumalıklarının olmasına dikkat etmelisiniz. Eğer ki aldığınız montta korumalıklar yok ise kendiniz de ek olarak korumalıklar alıp ekleyebilirsiniz. Vücudunuza uygun bir mont tercih etmeniz gereklidir.

Prosev nasıl bir marka?​

prosev pakistan malı, prohel taiwan malı. revit çin üretimi, üçünü toplasan bir mont etmiyor. ama revit takım 600 tl. klasik italyan kazığı. tekstilde imalat ihracat devi türkiyemde bir motosiklet montu üretilmiyor. bütün bu piyasanın kaymağını dandik boktan italyan malları götürüyor.

Prosev alınır mı?​

Tavsiye etmiyorum, aldım bir sene olmadan donuna kadar su alıyor mont. yırtıldı felan soğuğa karşı iyi ama yağmurda sıfır. Dört mevsim olayı apayrı bir saçmalık zaten.yazın yazlık kışın sürekli biniyorsan kışlık almalısın.sonra aldım ıslandım olursunuz ya çok soğuk alıyor gibi şikayetler mutlaka olur.
Venom hangi ülkenin malı?​
Venom Columbia Pictures tarafından Marvel ve Tencent Pictures ile birlikte üretilen, aynı adı taşıyan Marvel Comics karakterinin yer aldığı 2018 Amerikan süper kahraman filmidir.

Hörgüçlü deri montların amacı koruma değil, aerodinamizmdir. Bu tip montlar genellikle pist ve yarış amaçlı üretilir ve ense kısmında bulunan hörgüç bu amaçla tasarlanmıştır.

En iyi 10 motosiklet montu tavsiyesi şu şekildedir:
1. Revit Burn
2. Alpine Stars T-Gp Plus R V2 Air Jacket
3. Revit Eclipse
4. Prosev 7152
5. Ls2 Breeze
6. Vexo Carrera
7. Prosev 7150
8. Prohel Triger

Motosiklet montlarının vücuda tam oturması, korumalara sahip olması, korumaların sürüş esnasında yerinden kaymaması, bel ve bilek ayarlamalarının olması gibi özelliklere dikkat edilmelidir.

Venom markasının montları fiyatına göre kaliteli ürünler sunmaktadır. Bazı kullanıcılar tarafından beğenilmiş ve memnuniyetle kullanılmaktadır. Özellikle fiyat performans açısından tercih edilebilir olduğu belirtilmektedir.

Motor montu alırken omuz, sırt, göğüs ve dirsek bölgelerinde korumalara dikkat edilmelidir. Eğer montta koruma bulunmuyorsa ek korumalar alınabilir. Ayrıca vücuda tam oturan bir mont seçmek de önemlidir.

Prosev markası hakkında yapılan yorumlara göre farklı görüşler bulunmaktadır. Bazı kullanıcılar memnun kalırken bazıları ise su geçirme problemleri yaşayabildiklerini belirtmişlerdir. Marka tercihi yaparken bu tür kullanıcı yorumlarına dikkat etmek faydalı olabilir.

Venom'un bir giysi markası olarak değil, aynı adı taşıyan Marvel Comics karakterinin yer aldığı 2018 yapımı Amerikan süper kahraman filmi olduğu belirtilmiştir. Giyim markaları ile ilgili detaylı bilgi vermek için filmin giyim sponsoru olup olmadığına dair ek bilgiler vermek gerekmektedir.

Geri