AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Honda ne kadar kredi veriyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Honda ne kadar kredi veriyor?​

Kredi oranının belirlenmesinde aracın Nihai fatura değeri dikkate alınacaktır. Bireysel müşterilere kullandırılacak 120.000 TL kredi için aylık % 0,99 faiz oranı ile 15 ay vadeli eşit taksit ödemeli kredi için, Tahsis ücreti 664,00 TL, toplam geri ödeme tutarı 131.718,9 TL olmaktadır.
Honda Civic kaç kilo taşır?
BOYUTLAR
Honda Civic 2021 0-100 kaç saniye?
0-100 kilometre hızlanmasını 11,6 saniyede tamamlayan model azami hız olarak 196 km/saat hıza ulaşabiliyor.

Honda hangi bankayla çalışıyor?​

Honda ve müşterilerimizi bir adım daha yakınlaştıran Honda Finans sistemi, Garanti Bankası, Koçfinans, Akbank ve Honda Türkiye’nin ortak projesi olan yepyeni bir finansman modelidir. Amacımız müşterilerimizin daha uygun şartlarda, hızlı ve kolay bir şekilde Honda sahibi olmalarını sağlamaktır.
Honda taksit yapıyor mu?
Honda Motosiklet kampanya başlatmak için kasım ayında ilk duyuru yapan marka oldu. kullanımına 24 aya kadar taksit seçeneği sunuyor. Scooter, naked ve adventure segmentinde yer alan Honda motosiklet kampanya duyurusu Kasım ayına özel scooter, naked ve adventure sınıfı modellerde start aldı.
Araba kac kg yuk tasir?
güncel araçların çoğu da 200 kg a kadar taşır birşey olmaz . sw araçlar seçerseniz yüklemede daha rahat ederseniz , veya duster gibi ufak suv gibi de olabilir koltukları yatırdığın zaman yayla gibi alan oluşur 🙂 Bu araçtan lazım sana, istediğin kadar yükle.
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Şehir İçi Tüketim (100 km) 8.7 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.9 lt. Karma Tüketim (100 km) 6.3 lt.
Honda kaç taksit yapıyor?
Honda, Mayıs ayına özel kredi kampanyası ile Scooter ve Commuter segmentinde yer alan seçili modelleri için 15 bin TL’ye varan kredi kullanımına ödemesi 3 ay sonra başlayacak 24 aya kadar taksit seçeneği sunuyor.
Honda hangi banka ile çalışıyor?

Geri