AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Honda Civic uretimi ne zaman bitecek?

Editör

Yeni Üye

Honda Civic üretimi ne zaman bitecek?​

1997 yılından bu yana, 24 yıldır üretime devam eden Honda’da Türkiye devri sona erdi. 2019 yılında gerçekleştirdiği bir duyuru ile Gebze’de bulunan ve Türkiye’de de fazlasıyla popüler olan Civic modelini ürettiği fabrikasında 2021 yılı Eylül ayında üretimi durduracağını açıklayan Honda, fabrikayı resmen kapattı.

Honda garanti süresi ne kadar?​

Honda tarafından yeni Honda otomobil sahiplerine, garanti kitapçığında belirtilen şartlarla sunulan 3 yıl ya da 100.000 kilometre garanti süresinden sonra, otomobilin ilk satış tarihinden itibaren azami 6 yıl ya da 150.000 kilometreye kadar süre ile ücretsiz ve uzatılmış şartlı bir onarım menfaati sunulur.

Honda fabrikası neden kapandı?​

Honda fabrikası neden kapandı?
Honda’nın Türkiye ve Avrupa’daki üretimi durdurma kararını değerlendiren Japon finans ve otomotiv uzmanı Osamu Katayama, çekilme nedenlerinden ilkini düşük üretim ve satış hacmini gösterdi, ikinci nedeninse Honda otomobillerinin, Avrupa’da uygulanan yüksek çevre güvenliği standartlarını tam olarak karşılayamaması …

Honda Türkiye neden kapandı?​

Honda Türkiye fabrikası neden kapatıldı? avrupa’da üretimden çekilmelerinin sebebini honda’nın kendisi, elektrikli araç üretimine yoğunlaşmaları olarak açıkladı.

Honda Civic üretimi duracak mı?​

Honda Civic artık üretilmeyecek mi?​

Honda Civic artık üretilmeyecek mi?
Honda Türkiye’de bir devrin sonu kapanıyor. Eylül 2021 sonu itibarıyla fabrikasını kapatacak Honda, artık Civic modellerini de Türkiye’de üretmeyecek. Türkiye’de üretilen Civic modelleri, artık yerini ithal modellere bırakacak.
Araç garantisi kaç yıl?​
Otomobillerde garanti süresi 2 yıldır.
Kapanan Honda fabrikası ne olacak?​
YAZI BOYUTU. Honda fabrikasının kapanmasıyla bundan sonraki süreçte, artık Honda araçlar, yurt dışından ihraç edilecek. Düzenlenen veda partisiyle çalışanlarına hoşça kal diyen şirket yönetimi bundan sonraki faaliyetlerine İstanbul Maltepe’deki yeni merkez binasında devam edecek.

Honda Hangi fabrikaları kapattı?​

Honda Hangi fabrikaları kapattı?
Honda, 24 senelik üretim sürecinin arkasından Gebze’deki fabrikasını kapatma kararı aldı. Bu şekilde 1997’den beri Türkiye’de üretim yapan Honda’nın Türkiye macerası noktalandı. Türkiye, bundan sonra Honda modellerini yurt dışından ithal edecek.

Honda Türkiye ne zaman kapandı?​

Honda’nın Kocaeli’nde bulunan fabrikası bugün itibariyle kapandı. 1997 yılında açılan ve 24 yıldır bacası tüten bu fabrika 2019 yılında Honda tarafından alınan kararla bugün kapatıldı. 29 Eylül 2021 tarihinde son 2021 model Honda Civic’i de banttan indirdikten sonra 2 bin çalışanı olan fabrikanın kapıları kapandı.

Honda üretimi neden durdurdu?​

Geçtiğimiz gün fabrika çalışanları ile birlikte son araç banttan indirildi. Kısa bir tören ile “2021 Honda Civic’in son aracı. Artık Türkiye’de araç üretimi yok” pankartı açıldı. Markanın bu kararının ardında üretimi Asya’ya kaydırmak istemesi ve elektrikli modellere ağırlık verme isteği geliyor.

Honda Civic bitti mi?​

Honda Civic bitti mi?
Honda, Türkiye’de Civic sedan üretimine 2021 yılında son verecek. Honda, yaptığı açıklamada, “Türk hissedarlar ile yapıcı diyaloğumuz sürecek. Türkiye’deki iş operasyonlarımıza devam etme niyetindeyiz.” ifadelerini kullandı.

Honda üretimi devam ediyor mu?​

1992’den bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren ve 1997’den beri Gebze’de üretim yapan Honda Türkiye, 2019 yılında yaptığı açıklama ile tesisteki üretimini 2021 yılı itibariyle durduracağını duyurmuştu. İlk olarak 1997 yılında Gebze’deki fabrikasında üretime başlayan Honda Türkiye bu fabrikada Civic modelini üretiyordu.

Honda Civic üretimi ne zaman bitecek?
Honda Civic üretimi Türkiye'de 2021 yılı Eylül ayında sona erdi. Honda, Gebze'deki fabrikasını kapatma kararı alarak Türkiye'de Civic üretimine son verdi. Bu kararın ardından Türkiye'de üretilen Civic modelleri artık ithal modellere yerlerini bırakacaklar.

Honda garanti süresi ne kadar?
Honda tarafından sunulan garanti süresi genellikle 3 yıl ya da 100.000 kilometre olarak belirlenmektedir. Bu sürenin yanı sıra, otomobilin ilk satış tarihinden itibaren azami 6 yıl ya da 150.000 kilometreye kadar ücretsiz ve uzatılmış şartlı bir onarım menfaati de sunulmaktadır.

Honda fabrikası neden kapandı?
Honda, Türkiye ve Avrupa'daki üretimini durdurma kararı almasının sebeplerinden biri düşük üretim ve satış hacmi olarak gösterilmiştir. Diğer bir sebep ise Honda otomobillerinin Avrupa'da uygulanan yüksek çevre güvenliği standartlarını tam olarak karşılayamaması olarak belirtilmektedir.

Honda Türkiye neden kapandı?
Honda Türkiye fabrikasının kapatılma nedeni genellikle, Honda'nın kendi ifadesine göre, elektrikli araç üretimine yoğunlaşma isteği olarak açıklanmaktadır. Bu karar, Avrupa'daki üretimlerini yeniden yapılandırma çabaları çerçevesinde alınmıştır.

Honda Hangi fabrikaları kapattı?
Honda, 1997 yılından bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren Gebze'deki fabrikasını kapatma kararı almıştır. Bu karar ile Türkiye’de 24 yıldır üretim yapan Honda'nın Türkiye macerası sona ermiştir. Bundan sonra Honda modelleri Türkiye'ye ithal edilecektir.

Honda Türkiye ne zaman kapandı?
Honda'nın Kocaeli'nde bulunan Türkiye fabrikası, 2019 yılında alınan kararla 29 Eylül 2021 tarihinde kapatılmıştır. 1997 yılında açılan ve 24 yıl boyunca üretim yapan bu fabrika, son model Honda Civic'in banttan indirilmesiyle faaliyetlerine son vermiştir.

Honda üretimi neden durdurdu?
Honda'nın Türkiye'deki üretimi durdurma kararının arkasındaki sebepler arasında Asya'ya üretimi kaydırma isteği ve elektrikli modellere odaklanma arzusu yer almaktadır. Bu yönlü kararlar, şirketin gelecekteki otomobil üretim stratejilerine uygunluğu sağlamak amacıyla alınmıştır.

Honda Civic bitti mi?
Honda, Türkiye'de Civic sedan üretimine 2021 yılında son vermiştir. Ancak Türk hissedarlarla konuşarak Türkiye'deki iş operasyonlarına devam etme niyetinde olduklarını belirtmişlerdir. Bu durum, Honda'nın Türkiye'deki faaliyetlerinin geleceği hakkında belirsizlikleri de beraberinde getirmektedir.

Geri