Honda Civic tupte ne kadar yakiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Honda Civic tüpte ne kadar yakıyor?​

Benzinli kullanımda 7,9 lt/100 km olarak gerçekleşen ortalama test tüketimi LPG’de 8,6 lt/100 km seviyesinde gerçekleşiyor.

Honda Civic 1.6 i-Dtec nasıl?​

Motorun iyi olduğu konulardan biri de yakıt tüketimi… 1.6 i-DTEC bu konuda gerçekten iyi. Sakin kullanımlarım sırasında şehir içinde bile rahatlıkla 4.8-5.0 lt/100 km seviyelerine inen tüketim, performanslı kullanımlarım da bile 6.7-6.8 lt/100 km’yi aşmadı. 6 ileri manuel şanzımana bayıldım.
Civic Eco ne demek?
Eco Nedir? Honda’nın geliştirdiği Eco, Honda mühendisleri tarafından geliştirilen ve Honda fabrikasında üretilerek hayata geçirilen özel bir teknolojidir. Honda Civic Sedan ile vücut bulan teknoloji sayesinde aracın herhangi bir yerine LPG tankı eklemek için delme gibi işlemlere gerek kalmıyor.

Honda Civic ikinci el fiyatları ne kadar?​

Honda Civic 2.El Fiyatları

Honda Civic 2021 LPG ne kadar yakıyor?​

C Segment içinde bulunan Honda Civic, LPG yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 46 litrelik deposu ile şehir içinde 11.50 lt/100km, şehir dışında 6.50 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 7.20 lt/100km sahiptir.
Honda Civic kaç litre LPG yakar?
LPG’li kullanım sırasında ortalama tüketime baktığımız zaman 100 kilometrelik karma yol şartları testimizde 8.6 litrelik tüketim sonucuna imza attı.

I-Dtec ne demek?​

Honda i-DTEC Motor, Honda’nın EARTHDREAMS teknolojisi ürünü olan 1.6 L’ lik dizel akıllı motorudur. Honda’nın akıllı dizel motoru olan İ-DTEC yüksek basınçta çalışabilen selenoid enjeksiyon sistemi, elektronic olarak kontrol edilebilen değişken kanatlı turboşarj sayesinde son derece verimli bir motordur.

16 i-Dtec turbolu mu?​

Lansmanından beridir atmosferik ve turbo benzinli motorlardan beslenen Civic, nihayet bir önceki nesilden tanıdığımız 1.6 i-DTEC dizel versiyonuna kavuştu.
I30 ECO modu ne işe yarar?
ECO modu, sürücüye daha fazla yakıt tasarrufu sağlamak için motor ve şanzıman performansını kısıtlayarak çalışır. Aracınız, gaza yüklendiğinizde normal modda olduğu gibi hızlanmaz.

Kombi ECO modu ne işe yarar?​

Eco modu tasarruf anlamına gelmektedir. Kombinin ekranında ECO Yazıyor ise tasarruf konumunuz açıktır . Tasarruf modundan çıkmak için kombi üzerindeki Eco düğmesine basılarak ECO yani tasarruf modunu kapatırsınız. Ekrandaki ECO yazısı gittikten sonra Tasarruf modundan çıkmış olur .

2021 model Honda Civic Fiyatı Ne Kadar?​

Galeri: 2021 Honda Civic Sedan
2017 model Honda Civic ne kadar?
Honda Civic 2.El Fiyatları

Honda Civic 1 depo ile kaç km gider?​

Honda Civic – 1.597 cc, 125 hp aracın, yakıt deposu 46 litredir. Aracın 100 km deki şehiriçi tüketim değeri olan 11.50 litre baz alınarak hesaplama yapacak olursanız, bu araç 46 litrelik tam bir depo ile ortalama 400 km yol gitmektedir.

2021 Honda Civic ne kadar yakar?​

YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Şehir İçi Tüketim (100 km) 8.7 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.9 lt. Karma Tüketim (100 km) 6.3 lt.
16 i-Dtec nedir?

Geri