AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Honda Civic Sedan Arka Koltuk Yatırma Nasıl Yapılır?

SoruCevap

Yeni Üye
Honda Civic Sedan Arka Koltuk Yatırma Nasıl Yapılır? Honda Civic Sedan aracınızın arka koltuklarını nasıl katlayabileceğinizi merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. Honda Civic Sedan arka koltuk yatırma işlemi oldukça basittir. İlk olarak, arka koltukların altında bulunan kolları çekin. Kolları çektikten sonra, koltukların sırt kısımlarını öne doğru itmeye başlayın. Ardından, koltukları yavaşça aşağı doğru indirin ve kilitlerin oturduğundan emin olun. Koltukları tamamen yatırdıktan sonra, arka koltukların altında bulunan kilitleri tekrar kapatmayı unutmayın. İşte bu kadar! Honda Civic Sedan arka koltuk yatırma işlemi tamamlanmış olacaktır.
İçindekiler

Honda Civic Sedan Arka Koltuk Yatırma Nasıl Yapılır?​

Honda Civic Sedan arka koltuk yatırma işlemi oldukça basittir ve birkaç adımda tamamlanabilir. İşte arka koltuk yatırma işlemi hakkında bilmeniz gerekenler:
Adım 1: İlk olarak, arka koltuğun sırtını düzeltmek için ön koltuğun ön kısmını iterek öne doğru hareket ettirin. Böylece arka koltuğun sırtının düzleşmesini sağlayabilirsiniz.
Adım 2: Arka koltuğun alt kısmında bulunan kolu çekerek koltuğun oturma kısmını öne doğru itin. Bu kolu çekerek koltuğun oturma kısmının yatırma pozisyonuna gelmesini sağlayabilirsiniz.
Adım 3: Oturma kısmını öne doğru ittirdikten sonra, arka koltuğun sırtını yatırmak için sırt kısmında bulunan kolu çekin. Bu kol çekildiğinde sırt kısmı yavaşça yatırılacaktır.
Adım 4: Arka koltuğun tamamen yatırma pozisyonuna gelmesi için sırt kısmını istediğiniz açıya getirebilirsiniz. Arka koltuğun tamamen yatırıldığından emin olmak için sırt kısmını kontrol edin.
Adım 5: Arka koltuğun yatırma işlemi tamamlandığında, koltuğu tekrar düz hale getirmek için yukarıdaki adımları tersine uygulayabilirsiniz. Önce sırt kısmını düzeltin, sonra oturma kısmını geri itin ve son olarak ön koltuğun ön kısmını arkaya doğru iterek arka koltuğu düz hale getirin.
Honda Civic Sedan arka koltuk yatırma işlemi bu adımlarla kolaylıkla gerçekleştirilebilir. Bu işlem sırasında dikkat etmeniz gereken nokta, koltuğun tamamen yatırıldığından emin olmaktır. Aksi takdirde koltuğun düzgün bir şekilde kilitlenmediği durumlarda sorunlar yaşayabilirsiniz. Arka koltuk yatırma işlemi genellikle daha fazla bagaj alanı elde etmek veya uzun yolculuklarda dinlenmek için tercih edilir.
Unutmayın, arka koltuk yatırma işlemi aracınızın kullanım kılavuzunda daha detaylı bir şekilde anlatılmış olabilir. Bu nedenle, işlemi gerçekleştirmeden önce kullanım kılavuzunu kontrol etmekte fayda vardır.

Honda Civic Sedan Arka Koltuk Yatırma Nasıl Yapılır?​

Honda Civic Sedan Arka Koltuk Yatırma Nasıl Yapılır?
Honda Civic Sedan arka koltuklar nasıl yatırılır?
Arka koltukların katlanması için öncelikle öne doğru itmeniz gerekmektedir.
Koltuk minderini kaldırarak arka koltuğun düz bir şekilde katlanmasını sağlayabilirsiniz.
Arka koltuğun sırt kısmını önce yatırarak ardından minderini düzleştirin.

Honda Civic Sedan Arka Koltuk Yatırma
Arka koltukların katlanması için önce sırt kısmını yatırın.
Arka koltuk minderlerini kaldırarak düz bir şekilde katlayabilirsiniz.
Minderleri düzleştirerek koltukları tamamen yatırabilirsiniz.
Koltukları tekrar dik konuma getirmek için minderleri ve sırt kısmını düzeltin.

Geri