Honda Civic kaç kilo taşır?
BOYUTLARHonda Civic 2021 en dolu paket hangisi?
En dolu yeni nesil Honda Civic paketi olan Executive+; çarpışma hafifletici fren sistemi, şerit koruma sistemi, uyarlanabilir hız sabitleyici ve kör nokta uyarı sistemi gibi güvenlik özellikleriyle satışa sunuluyor.2020 Honda Civic LPG tankı kaç litre?
Civic Sedan LPG, fabrika çıkışlı olarak LPG yakıt kullanabilen, motoru da buna uygun bir otomobil. Bu sayede otomobil normal sürüş koşullarında LPG ya da benzin seçildiğinde sürücüsüne çekiş farkı hissettirmeden yol alabiliyor. 33 litrelik LPG tankı bagaj zemininde yer alıyor.
Honda Civic Eco Elegance gaz deposu kaç litre?
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 46 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 8.6 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 5.3 lt. Karma Tüketim (100 km) 6.5 lt.
Honda Civic kaç kilometre hız yapıyor?
Honda Civic 2022 ne kadar yakıyor?
Yakıt Kapasitesi 47 lt. Karma Tüketim (100 km) 6.5 lt.Honda Civic fc5 LPG tankı kaç litre?
2022 Honda Civic Fiyatı Ne Kadar?
Artık Türkiye’de üretilmeyen 2022 model Honda Civic Sedan fiyatı 543.600 TL seviyesinden başlıyor. Bu fiyat LPG’li versiyon için geçerli. 2021 model yılı Honda Civic’ler de hala listede ve başlangıç fiyatı 522.675 TL. Bu noktada giriş seviyesinden itibaren 21 bin TL civarında artış yaşandığını görebiliyoruz.