- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Honda çalışanlara ne kadar verdi?
Türkiye’deki vergi adaletsizliğinin son kurbanı Honda işçileri oldu. Japon otomobil devi Honda, Gebze’deki fabrikasını kapatırken, kıdem ve ihbar tazminatlarının yanı sıra, 10 yılını dolduran işçilere 48 maaş tutarında ikramiye de verdi.Honda neden fabrikayı kapadı?
Honda Türkiye fabrikası neden kapatıldı? avrupa’da üretimden çekilmelerinin sebebini honda’nın kendisi, elektrikli araç üretimine yoğunlaşmaları olarak açıkladı.
Honda kaç çalışanı var?
HondaHonda tazminat ne kadar verdi?
10 YILI AŞKIN ÇALIŞANLARINA 48 MAAŞ İKRAMİYE VERDİ Türkiye’deki fabrikasını kapatan Honda, 10 yıldan az çalışanlara 40 maaş, 10 yılı aşkın çalışanlarına ise 48 maaş ikramiye verdi. Honda’nın toplamda 700 milyon lira ödeme yaptığı belirtildi.
Honda kac maas ikramiye verdi?
Japon otomobil devi Honda, Gebze’deki fabrikasını kapatırken, kıdem ve ihbar tazminatlarının yanı sıra, 10 yılını dolduran işçilere 48 maaş tutarında ikramiye de verdi.Kapanan Honda fabrikası nerede?
Honda, 24 senelik üretim sürecinin arkasından Gebze’deki fabrikasını kapatma kararı aldı.
Honda üretimi durduruyor mu?
Türk otomobil endüstrisinde önemli devir sona erdi. 1997 yılından bu yana Gebze’deki fabrikasında üretim yapan Honda, aradan geçen 24 yılın ardından faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Şirketin çalışanları, üretim bandından indirilen son otomobili, “2021 Honda Civic’in son aracı.Honda Türkiye den neden ayrıldı?
Honda’nın Türkiye ve Avrupa’dan çekilmesindeki ana karar aslında emisyonda gizli. Honda emisyon değerleri baskısı ve bundan dolayı elektrikli modellere yoğunlaşacağı için bu kararı alarak İngiltere ve Türkiye’den Asya’ya geri çekildi.