AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Homie ne demek argo?

Editör

Yeni Üye

Homie ne demek argo?​

“homie” başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. ing. kanka, can dostu, pıtırcık. standart zenci ünlemi. vassap homi. homeboy’un kısaltılmış halidir aynı mahalleden arkadaşlar arasında bir hitaptır şeklidir türkçe karşılığı kanka, dostum hatta toprağım bile olabilir.

Homie ne anlama gelir?​

Homie ne anlama gelir?
türkçeye direk cevrilirse, “kanka” olarak şey ediyorum ben bunu..

Homeboyz ne demek?​

Homeboyz ne demek?
zenciler arasında kanka, dost manasında kullanılan bir kelime …

Normie anlamı ne demek?​

her gün karşılaşabileceğiniz, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan, ana akım medyayı benimsemiş, o an ne popülerse ona inanan, yapan, dinleyen pek bi özgünlüğü olmayan tipleri tanımlayan ifadedir. toplumun çoğunluğunu kapsar.

Normie insan ne demek?​

Normie insan ne demek?

Pepegil nedir?​

Pepegil nedir?
Temel olarak Pepega, bir yayıncının yapmaması gerektiği bir şey yaptığında, bir şeyi anlatmakta zorlandığında veya oyun içerisindeki bir bulmacayı çözemediği zaman Twitch sohbetinde Pepega ifadesi spam’lanır.

Normie mizahı nedir?​

/r9k/ ve pepegillerin kadim düşmanıdır. her gün karşılaşabileceğiniz, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan, ana akım medyayı benimsemiş, o an ne popülerse ona inanan, yapan, dinleyen pek bi özgünlüğü olmayan tipleri tanımlayan ifadedir. toplumun çoğunluğunu kapsar.

Normy ne demek?​

Normy ne demek?
Türk Dil Kurumu’na göre norm ‘uyulması gereken kural’ olarak geçer. Önceden belirlenmiş kalıp, düzgü olarak da tabir edilebilir. Yazılı bir kaynak olmamakla beraber sözlü şekilde bir grup veya toplum üzerinde etki yaratmış kurallar bütünüdür.

Normie kime denir?​

Normie kime denir?
/r9k/ ve pepegillerin kadim düşmanıdır.

Normie kimlere denir?​

Kitabın isminde geçen “Normie” terimi, alt-right tarafından anlaşıldığı şekliyle online alt-kültürlerin gücünü kavrayamayan ve ana akım her şeyi takip eden sıradan, normal insanlara verilen addır. (Normie, ses olarak normali çağrıştırdığı için Türkçede de normi olarak kullanılabilir.)

Normie ingilizce ne demek?​

Normie ingilizce ne demek?
A normie is simply a normal person. A person like you.

Lord edge ne demek?​

Lord edge ne demek?
4chan gibi aşırı olmanın herkes tarafından kabullenilmiş olduğu yerlerde aşırılıkta ergen atarı seviyesini yakalayan arkadaşlara verilen ad.

Lord Edge Kimdir?​

Sosyal medyada her paylaşımı gündem olan dünyanın en zengin isimlerinden Tesla Ceo’su Elon Musk, Twitter’da adını Lorde Edge olarak değiştirdi.

Lorde Edge ne?​

Lorde Edge ne?

Lorde Edge Coin kimin?​

Lorde Edge Coin kimin?
Twitter hesabındaki ismini Lorde Edge yapan Elon Musk, aynı ada sahip Token’ın uçuşa geçmesine yol açtı. Milyarder Elon Musk, Twitter hesabındaki ismini değiştirerek takipçilerini şaşkına çevirdi. Aniden görünen adını ‘Lorde Edge’, konumunu ise Tröllheim yaptı.

"
Homie" argo bir terim olup, genellikle "kanka", "can dostu", "pıtırcık" gibi anlamlara gelir. Ayrıca, "vassap homi" şeklinde kullanılarak bir hitap biçimi olarak da karşımıza çıkabilir. "Homeboy" kelimesinin kısaltılmış halidir ve aynı mahalleden arkadaşlar arasında kullanılan bir hitaptır. Türkçe karşılığı da genellikle "kanka", "dostum" gibi anlamlara gelir.

"Homeboyz" ise zenciler arasında "kanka", "dost" gibi manalara gelen bir kelime olarak kullanılmaktadır.

"Normie" terimi ise genellikle o an popüler olan şeylere inanan, yapan ve dinleyen, toplumun çoğunluğunu oluşturan kişileri tanımlamak için kullanılan bir terimdir. Bu kişiler genellikle sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan, ana akım medyayı benimseyen ve özgünlükten uzak tipler olarak nitelendirilirler.

"Pepegil" terimi ise yayıncıların yapmaması gereken bir şey yaptığında, bir şeyi anlatmakta zorlandığında ya da oyun içerisindeki bir bulmacayı çözemediğinde Twitch sohbetinde "Pepega" ifadesinin spam olarak kullanılmasını ifade eder.

"Normy", Türk Dil Kurumu'na göre "uyulması gereken kural" anlamına gelir. Toplumca kabul görmüş kuralları ve standartları temsil eder.

"Lord Edge" terimi ise genellikle aşırılıkta ergen tavırlarını benimseyen ve 4chan gibi platformlarda aşırılığı destekleyen kişilere verilen bir isimdir.

"Lorde Edge Coin" ise Elon Musk'ın Twitter hesabındaki ismini "Lorde Edge" olarak değiştirmesinin ardından gündeme gelen bir kripto para birimidir.

Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformlarındaki "homie", "homeboyz", "normie" gibi terimler genellikle arkadaş çevresinde ya da popüler kültürde kullanılan ifadelerdir.

Geri