Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Hobitu sitesi guvenilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Hobitu sitesi güvenilir mi?​

Hobitu.com Bir Daha Asla Alışveriş Yapmayacağım! Alışveriş içeriğinde 4 adet aynı renk makrome IP sipariş ettim. 3 tanesi aynı, 1 tanesi farklı tondu. Farklı olan ipi iade ettim yenisini göndeririz dediler.
Buradan alalım güvenilir mi?
Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Kurutma makinesi ve fırın aldım sağolsunlar hemen gönderimini sağladılar. Siparişten sonra 4. Gün servis getirip kurulumu yaptı. Enes bey kibar ve işinin ehli bir insan teşekkür ediyorum.
Cimri nasıl bir site?
Hayır. Cimri.com bir mağaza değildir. Cimri.com, internet üzerinden ürünleri, fiyatları, mağazaları karşılaştırmanıza yardımcı olan bir alışveriş arama motorudur.

Marketpaketi hangi kargo ile çalışıyor?​

Yurtiçi Kargo ile sipariş verilen Tüm siparişlerinizde 12,90 kargo ücreti alınır. Tüm İllere Siparişleriniz onaylandıktan sonra en geç 2 (iki) iş günü sonunda Kargo firmasına teslim edilir.
Hobitu hangi kargo ile çalışıyor?
Siparişleriniz anlaşmalı olduğumuz Yurtiçi Kargo ile Türkiye’nin her bölgesine 3 iş günü içerisinde gönderilmektedir.
Hobimon hangi kargo ile çalışıyor?
Kapıda ödeme tercih ettiğiniz takdirde PTT + 4-TL, SÜRAT Kargo +8,5-TL, MNG Kargo ise +9,5-TL kapıda ödeme hizmet bedeli eklenmektedir. Havale/Eft seçilmiş olan siparişlerinizde ise MNG ve SÜRAT Kargo seçmeniz halinde +3-TL fark çıkmaktadır.
Resmen yanıltıcılar! Ürünü satın almak çok kolay fakat şikayet ya da istek mi etmek için firmaya ulaşmak imkansız, Şuraya bunlar uğraşmamak için günlerdir uğraşıyorum ne iade formu doldurulabiliyor ne iletişim formundan mesajıma dönüyorlar zaten internet sitelerinde herhangi bir telefon numarası ya …
Market Deposu com güvenilir mi?
Market deposu oyalama sitesi insanları ucuz ürün sunarak sipariş verdiriyorlar sonra oyalıyorlar herkes gibi bende sipariş verdim. Paramı yatırdılar lakin amaçları herhalde insanlara sipariş verdirerek sitenin reklamını yapmak kimseye ürün gönderdiğini zannetmiyorum. Bu sitenin site yönetimi bu işte…
Cimri uygulaması ne işe yarar?
Cimri.com, internet üzerinden ürünleri, fiyatları, mağazaları karşılaştırmanıza yardımcı olan bir alışveriş arama motorudur.

Maymoda kaç tl üzeri kargo bedava?​

Sitemizden yapacağınız alışverişlerde kargo ücreti 15,00 tldir. 200tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsizdir.
Ülkücü market güvenilir mi?
Ülkücü Giyim Güvenilir Olmayan Bir Sanal Markettir. 4 iş günü içerisinde kargoya verileceği belirtildiği halde 6 günde kargoya verilmedi.
Hobi 24 kapıda ödeme var mı?
Kapıda ister nakit ister kredi kartıyla ödeme yapabilirsiniz.

Geri