- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Hitit Bilgisayar sahibi kim?
Hitit’in halka arz sonrası ortaklık yapısı, yüzde 22,81 Nur Gökman, yüzde 4,71 Dilek Ovacık, yüzde 4,34 Hakan Ünlü, yüzde 4,34 Özkan Dülger, yüzde 36,20 Pegasus Hava Taşımacılığı ve yüzde 27,60 halka açık şeklinde oldu.Hitit Havayolları kimin?
Hitit Yönetim Kurulu Başkanı, Kurucu ortağı ve Genel Müdürü Nur Gökman, dünyanın önde gelen havacılık şirketlerinden Hitit’in bir adanmışlık hikayesi olduğunun altını çizerek, “Bu şirket dünyada büyüyeceğini ispatlamış bir şirket.
Hitit Bilgisayar ne iş yapar?
Sektörün Öncü Dünyanın en büyük üçüncü havacılık teknolojileri firması olan Hitit başta havayolu şirketleri olmak üzere, havayolu ve seyahat sektörlerinde faaliyet gösteren firmalara yeni nesil havayolu ve seyahat yazılım çözümleri üretiyor.Hitit Bilgisayar eşit mi oransal mı?
Şirketin dağıtım yöntemi ise taslak izahnamede yer alan bilgiye göre oransal dağıtım yöntemine göre yapılacak.
Nur Gökman kimdir?
Havacılık ve seyahat yazılımları alanında Türkiye’nin ilk bilişim firması olan Hitit Genel Müdürü Nur Gökman, teknoloji alanında 2018’in En Etkili Kadın CEO ödülüne layık görüldü.Hitit Bilgisayar hisse ne kadar verdi?
Hisselerinin yüzde 27,6’sının halka arzını tamamlayan Hitit Bilgisayar hisseleri, HTTBT kodu ile bugün (3 Mart 2022) her bir nominal değerli pay fiyatı 12.25TL’den Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Dünyanın önde gelen havacılık teknolojileri şirketi Hitit Bilgisayar Hizmetleri A.Ş.
Hitit hisse ne zaman açılacak?
Hisselerinin yüzde 27,6’sının halka arzını tamamlayan Hitit Bilgisayar hisseleri, HTTBT kodu ile bugün (3 Mart 2022) her bir nominal değerli pay fiyatı 12.25TL’den Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı.Hitit Bilgisayar halka arz Nedir?
Hitit Bilgisayarın halka arz sonuçlarına göre, şirkete 49.868 yatırımcıdan halka arz edilen 35.192.308 TL nominal değerli payların 2,9 katına denk gelen 103.001.112 TL nominal değerli filtrelenmemiş pay talebi geldi. Ünlü Menkul Değerler Hitit Bilgisayar’ın halka arzına ilişkin sonuçları paylaştı.
Oransal dağıtım yöntemi ne demek?
Bir yatırım amacı olarak öne çıkan oransal dağıtım, şirketler üzerinden gerçekleştirilen bir işlemdir. Borsa üzerinden yaşanması ile beraber, farklı amaçlar ve seçenekler üzerinden ele alınır. Oransal Dağıtım Nedir? Oransal dağıtım aynı zamanda halka arzda oransal dağıtım olarak bilinmektedir.Hitit ne zaman islem gorecek?
Halka arz edilen Şirket payları 03/03/2022 tarihinden itibaren Yıldız Pazar’da 12,25 TL/pay baz fiyat, “HTTBT.E” kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.
Hitit Bilgisayar Borsada ne zaman işlem görecek?
Hitit ne zaman işlem görecek?Hitit Bilgisayar ne zaman borsaya girecek?
HİTİT HALKA ARZ NE ZAMAN? Hitit halka arzında, 23- 24- 25 Şubat 2022 tarihlerinde talep toplanacak. ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş. (ÜNLÜ & Co.) liderliğinde gerçekleştirilecek talep toplama sürecinin ardından, payların yüzde 27,6’sı halka arz edilecek.Gürsel Turizm ne zaman işlem görecek?
Gür-Sel Turizm A.Ş. Halka Arzı Talep Toplama 03 – 04 Mart. (GRSEL) halka arzı Borsa İstanbul’da Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi ile 03-04 Mart 2022 tarihlerinde yapılacaktır.