AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Hitachi hangi markanin yan urunu?

Editör

Yeni Üye

Hitachi hangi markanın yan ürünü?​

Arçelik, Hitachi ile Japonya dışındaki ev aletleri pazarı için ortaklık sağlandığını resmen açıkladı. Hisselerin yüzde 60’ı için işlem bedeli net nakit/borç hariç ve tüm azınlık hakları dahil 300 milyon dolar olarak açıklandı.

Hitachi Buzdolabı hangi ülkenin?​

Hitachi Buzdolabı hangi ülkenin?
Hitachi Ltd. Corporation (Japonca 株式会社日立製作所, Kabushiki-Gaisha Hitachi Seisakusho), merkezi Tokyo, Japonya’da bulunan küresel çapta iş ağına sahip bir elektronik şirketidir.

Sumitomo nasıl bir firma?​

Sumitomo nasıl bir firma?
Sumitomo Corporation Dış Ticaret A.Ş., Japonya’nın en büyük entegre ticaret şirketlerinden biri olan ve iş ilkeleri 400 yılı aşkın bir süre önce Masatomo Sumitomo tarafından belirlenmiş olan Sumitomo Corporation ‘ın yan kuruluşudur.

Sumitomo nedir?​

Sumitomo Corporation (Japonca: 住友商事株式会社, Sumitomo Shōji Kabushiki-gaisha), Japonya merkezli bir ticaret şirketidir. Şirket 24 Aralık 1919 tarihinde kurulmuş olup Sumitomo Group’un bir parçasıdır. Şirketin merkezi Tokyo’nun Chūō semtinde yer almaktadır.

Çankırı lastik fabrikasında kaç kişi çalışıyor?​

Çankırı lastik fabrikasında kaç kişi çalışıyor?
Fabrikada 2 bin kişinin çalışacağı bilgisini veren Fujimato, “Şu anda yaklaşık 300 kişi çalışıyor. Temmuzdaki üretim aşamasında yaklaşık 500 kişi çalışacak. Nihai olarak ise yaklaşık 2 bin kişinin çalıştığı hale geleceğiz” şeklinde konuştu.

Sumitomo Rubber kimin?​

Sumitomo Rubber kimin?
AKO Grubun yüzde 20 ortağı olduğu Sumitomo Rubber AKO Türkiye’nin CEO’su Masatsugu Nishino açıklamasında “500 milyon dolar ortak yatırımla kurulan bu fabrika, Türkiye ve Avrupa pazarları için üretim üssü kimliği taşıyor” dedi.
Sumitomo sahibi kim?​
Sumitomo Corporation
Menkul değer sembolü | TYO: 8053
Genel merkezi | Tokyo, Japonya
Kilit kişiler | Kazuo Ōmori (Yönetim kurulu başkanı) Kuniharu Nakamura (CEO)
Gelir | 32.16 milyar US$ (2013)
Sahibi | Liberty Global (%3.65)

ABB nasıl bir firma?​

ABB nasıl bir firma?
dünyanın en büyük enerji üreticisi. dağıtım ve güç trafoları yapıyolar. asea ve brown boveri şirket/ailelerinin 1988’de evlenmesiyle kurulmuştur.

Hitachi, Arçelik ile Japonya dışındaki ev aletleri pazarı için ortaklık sağlandığını resmen açıklamıştır. Bu ortaklık kapsamında, Hitachi'nin yan ürünü olarak Arçelik markası da kullanılacak. Hitachi Ltd. Corporation ise merkezi Tokyo, Japonya'da bulunan küresel çapta iş ağına sahip bir elektronik şirketidir.

Sumitomo Corporation ise Japonya merkezli bir ticaret şirketidir ve Sumitomo Group'un bir parçasıdır. Sumitomo'nun yan kuruluşu olan Sumitomo Corporation Dış Ticaret A.Ş., Japonya'nın en büyük entegre ticaret şirketlerinden biridir.

Çankırı'daki lastik fabrikasında çalışan kişi sayısı hakkında ise, fabrikanın yetkilisi yaklaşık 2 bin kişinin çalışacağını belirtmiş olup, şu anda yaklaşık 300 kişi çalışmaktadır.

Sumitomo Rubber, AKO Grubun yüzde 20 ortağı olduğu bir şirkettir ve Türkiye ve Avrupa pazarları için üretim üssü olarak hizmet vermektedir.

Sumitomo Corporation'un sahipleri arasında Liberty Global bulunmaktadır. Şirketin genel merkezi Tokyo, Japonya'dır ve önemli kilit kişileri Kazuo Ōmori (Yönetim Kurulu Başkanı) ve Kuniharu Nakamura (CEO)'dır.

ABB ise dünyanın en büyük enerji üreticisi olan bir firmadır. ABB, dağıtım ve güç trafoları üretiminde uzmanlaşmış olup, ASEA ve Brown Boveri şirketlerinin 1988'de birleşmesiyle kurulmuştur.

Geri