AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hisar Okullari kime ait?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Hisar Okulları kime ait?​

Feyyaz Berker, “Türk eğitim sistemine örnek olabilecek bir yapı oluşturma” hedefiyle kurucularından olduğu ve 1987-2006 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü Hisar Eğitim Vakfı tarafından Hisar Okullarının kurulmasına önayak olmuştur.

Bil okulları kime ait?​

Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği TÖDER’in ve 15 trilyon lira sermayeli Bil Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydın, 7 yaşındaki kızı Fatma Nur’u devlet okuluna yazdırdı. Aydın’ın tercih nedeni çok ilginç.

Beştepe Koleji Yatılı mı?​

Beştepe Koleji Yatılı mı?
Yatılılığın getirdiği disiplin ve zaman yönetimi sayesinde öğrenciler günlerini daha rahat planlıyor. Yatılılık, öğrencileri hayata hazırlamanın yanı sıra düzenli ve disiplinli çalışmayla akademik başarılarını da artırıyor.

Hisar okullarında kaç öğrenci var?​

Hisar Okulları, ülkenin önde gelen akademik kadrosuyla 25 yıldır araştırmacı, sorgulayan, özgüvenli, ahlaklı ve farkındalıkları yüksek bireyler yetiştiriyor. 979 mezunu ve 1515 öğrencisiyle Hisarlılar ülkemize, dünyaya ve insanlığa faydalı olmak için düşünüyor ve çalışıyor.

Adana bil Koleji kurucusu kimdir?​

Adana BİL Okulları Kurucuları, Şükran Toykuyu ve Hatice Tekin, ”Türkiye’nin en büyük eğitim markalarından Bil Okullarını şehrimize kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz” dediler.

Bil Learn ne demek?​

Bil Learn ne demek?
BİL LEARN HİBRİT Türkiye’ de ilk defa istediğimiz alanda, zamanda ve mekanda öğrenme ihtiyaçlarımızı hiper kişiselleştirmiş öğrenme deneyimi ve yapay zeka tabanlı online eğitim platformu olan BİL LEARN ile destekliyoruz.

Beştepe Koleji yıllık ne kadar?​

Beştepe Koleji
Eğitim Seviyesi | Eğitim Ücreti | Yemek Ücreti
Anaokulu | 45.000 TL – 58.000 TL | 10.908 TL
Ortaokul | 62.000 TL | 9.744 TL
Lise | 82.000 TL | 9.744 TL

Beştepe Koleji Bursluluk Sınavı 2022 ne zaman?​

Beştepe Koleji 2022 Bursluluk Sınavı Detayları Sınav 26-27 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşecek. Sınava 4, 8 ve 11. Sınıf öğrencileri katılabilecek. Sınav saat 10.00’da başlayacak. Sınav, 4. sınıfa devam eden öğrenciler için 27 Şubat Pazar günü saat: 10.00’da Çayyolu İlköğretim Kampüsünde düzenlenecek.

Bil Koleji Adana kimin?​

Bil Koleji Adana kimin?

Hisar Okulları kaç puanla alıyor?​

Okulumuzda kayıtlar 30 Haziran – 14 Temmuz arasında olacak. 2 kez ön kayıt-kesin kayıttan sonra serbest kayıt dönemimiz var. Bu yıl karma olarak 30 öğrenci alacağız. Lisede sınıflarımız 22 kişilik. Taban puanımızı üstün başarı bursu için 458, liseye kabul için 440 (yüzde 1.5 diliminde) olarak belirledik.

Okan Uzelli kim?​

2016 yılında Hisar Okullarına katılan Okan Uzelli, Lise Müdür Yardımcılığı görevinin yanı sıra, Advanced Placement (AP) Psikoloji Dersi Öğretmenliği, Eğitim Politikaları Komite Üyeliği, Kültür, Spor ve Sanat Komitesi Başkanlığı görevlerini sürdürmüştür. 2020 yılında ise Lise Müdürlüğü görevine atanmıştır.

Bil Koleji hangi üniversiteye bağlı?​

Bil Koleji hangi üniversiteye bağlı?
Anasayfa – İstanbul Aydın Üniversitesi – Bil Okulları

Aydın bil Koleji kimin?​

Aydın Bil Koleji Kurucusu Müdür Mustafa Doğan, “2010 yılında başlamış olduğumuz eğitim yolculuğumuzda yeni bir döneme giriyoruz.

Hisar Okulları, Feyyaz Berker'in kurucularından olduğu ve 1987-2006 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü Hisar Eğitim Vakfı tarafından kurulmuştur. Hisar Okulları, ülkenin önde gelen akademik kadrosuyla 979 mezunu ve 1515 öğrencisiyle araştırmacı, sorgulayan, özgüvenli, ahlaklı ve farkındalıkları yüksek bireyler yetiştirmektedir.

Beştepe Koleji yatılı bir okuldur. Yatılılık, öğrencilere disiplin ve zaman yönetimi konusunda yardımcı olarak düzenli ve disiplinli çalışmayı teşvik etmektedir. Bu sayede öğrenciler, hem hayata hazırlanırken hem de akademik başarılarını artırırken desteklenmektedir.

Hisar Okulları'nda bu yıl karma olarak 30 öğrenci alınacaktır. Lisede sınıflar 22 kişiliktir ve taban puanları üstün başarı bursu için 458, liseye kabul için ise 440 olarak belirlenmiştir.

Bil Koleji, Türkiye'nin en büyük eğitim markalarından biri olarak bilinmektedir. Bil Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydın, TÜM Özel Öğretim Kurumları Derneği TÖDER'in ve Bil Holding'in başındadır. Kendisinin 7 yaşındaki kızını devlet okuluna yazdırması ilginç bir tercihtir.

Aydın Bil Koleji'nin kurucusu Müdür Mustafa Doğan'dır. 2010 yılında başlayan eğitim yolculuğunda yeni dönemler hedeflenmektedir. Bil Okulları Adana'da da Şükran Toykuyu ve Hatice Tekin tarafından kurulmuştur.

Bil Koleji'nin hangi üniversiteye bağlı olduğu sorusunun yanıtı ise İstanbul Aydın Üniversitesi'dir. BİL LEARN HİBRİT ise Türkiye'de ilk defa istenilen alanda, zamanda ve mekanda öğrenme ihtiyaçlarını hiper kişiselleştirmiş öğrenme deneyimi ve yapay zeka tabanlı online eğitim platformu olarak tanımlanmaktadır.

Geri