AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Hindi ile ne yemek yapabilirim?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.242
Çözümler
4
Tepkime puanı
1
Puan
38

Hindi ile ne yemek yapabilirim?​

Yüksek protein kaynağı hindi, çok sık tüketmediğimiz yılbaşından yılbaşına sofralarımıza gelen bir et olsa da bu tariflere bayılacaksınız!
- Hindi Çorbası Malzemeler.
- 2. Hindi Dolması Malzemeler.
- 3. Hindi Schinitzel. Malzemeler.
- Hindi Köftesi. Malzemeler.
- 5. Hindili Pilav.
- 6. Hindi Burger.
- 7. Hindi Rosto.
- 8. Hindi Tandır.

Hindi kuşbaşı ile ne yapılır?​

Hindi Sote Tarifi Nasıl Yapılır?
- Soğanların kabuklarını soyun ve incecik bir biçimde doğrayın.
- Hindi etini de küp küp doğrayın.
- Bir tavanın içerisine sıvı yağ alın ve ve hindi etlerini aktarın.
- Sotelenen hindi etlerinin üzerine soğanı ilave edin, birkaç dakika daha soteledikten sonra biberleri de ekleyin.
Hindi etinin yanına ne gider?
Etin Yanına Ne Gider?

Hindi göğsü ile neler yapılır?​

Izgara Hindi Göğüs Tarifi Nasıl Yapılır?
- Hindi göğüsleri soda, zeytinyağı, karabiber, tuz ve sarımsak tozuyla marine edin.
- Tavayı ısıtın.
- Isınan tavaya göğüsleri dizin ve kısık ateşte 10-15 dakika iki tarafını da pişirin.
- Soğanları iri iri doğrayın.
- Tabağın en altını soğanlarla kaplayın.

Hindi eti nasıl pişirilir?​

Her kilo başına 30 dakikalık bir pişirme süresi vermeniz ideal olacaktır. Buna göre, 3 kiloluk bir hindinin yaklaşık 1,5 saat kadar pişmesi gerekir. Pişme süresinin yanı sıra, fırın ısısının da önemi büyük elbette. Eğer fırın torbası ya da alüminyum folyo kullanmayacaksanız, fırın ısı ayarınız en fazla 160 olmalı.
Kalan hindi eti nasıl değerlendirilir?
Kalan hindi etlerini kuşbaşından daha küçük parçalar halinde doğrayın. Eve bulduğunuz sebzeleri de doğrayıp tavada azıcık zeytinyağında öldürün. Hindileri ekleyin. Sonra da hazır yufkalara sarıp sarıp fırına atın.

Hindi Göğüs Kuşbaşı nasıl pişirilir?​

Hindi Sote Tarifi Nasıl Yapılır?
- Hindi etini yayvan bir pilav tenceresine alıp, yarım çay bardağı kadar su ekleyip kısık ateşe bırakıyoruz.
- Suyunu çekince yağı ekleyip biraz kavuruyoruz .
- Daha sonra doğrayıp hazırladığımız soğan, sarımsak ve biberleri ekleyip biraz daha kavuruyoruz.
- Tuzunu ve baharatlarını ekliyoruz .

Ana yemeğin yanına ne yapılır?​

“Ana Yemeğin Yanına Pilav ya da Püreden Başka Ne Yapabilirim?” Diyenlere 12 Farklı Tamamlayıcı Tarif
Et kavurma yanına ne gider?
Kavurmanın Yanına Ne Gider?

Hindi göğüs kolay pişer mi?​

Kemiksiz hindi göğsü tavuk yerine lezzetli bir alternatiftir. Bütün bir hindi pişirmek için zamanın olmadığında harika bir seçenektir. Hindi göğüs eti genellikle bir ila beş kilodur ve kalabalık için bol miktarda et sağlar. En kolay bir yavaş pişiricide veya fırında pişirilir.

Tencerede hindi eti nasıl pişirilir?​

Hindi Üst Butlarınzı iri şekilde 6 parçaya bölün. Tencerenize ince doğranmış soğanları sıvı yağ ve parçalanmış etlerinizle 5 dakika kavurun ve 4 bardak su ilave edin haşlama esnasında tencerenin yüzeyine çıkan köpüğü alın asgari 50 dakika orta ateşte pişirin.
 
Geri
Üst