Hinata kiz ismi mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Hinata kız ismi mi?​

Hinata, Hiashi Hyūga’nın büyük kızıdır.

Japonca Hai ne demek?​

Evet, olur. はい、そうです。 Hai, soo desu. (Hay, soğ des.)
Japonca soka ne demek?
souka / sou desu ka = demek oyle, oyle mi? simdi naruhodo ile arasindaki fark soyle gibi: naruhodo “ben anladim” anladim iken souka, hani bir olay uzerinde konusurken demek oyleymis oyle mi? anlaminda.
Narutonun kızının adı ne?

Hinata kim?​

Hinata Hyūga. Hinata Hyuga, Hyuga klanının ana dalının en büyük kızıdır. Babası Hiashi Hyūga tarafından klanın varisi olması için eğitilmiştir fakat zaman içinde onu kayıp bir hedef olarak addetmiştir.

Wakatta ne demek?​

tamam (jap.) wagatta olarak da okunan anladım manasında japonca söz.
Arimasen ne demek?
Ja arimasen (ca arimasen) ve dewa arimasen (deva arimasen), desu’in olumsuz halidir. Ja arimasen günlük hayatta daha yaygın kullanılır. Dewa arimasen resmi dilde yaygındır. Bu ikisi kibar formdur.
Soka ne demek?
Soka ise bu temel uygulamanın Boşnak mutfağına özgü versiyonudur. Bazı olmazsa olmazları var. Öncelikle Boşnaklar’ın “Soka biberi”, “Yugoslav biberi” yahut “Arnavut biberi” denen sarı, dip kısmına doğru koni gibi sivrilen biberlerin orta boy yahut küçüklü olanları kullanılır.

Arara Gomen ne demek?​

Özür dilerim, geç kaldım.

Hinata Hyuga hangi anime?​

naruto animesindeki en sevilesi karakterlerden bir tanesi. sirin gorunumunun altinda, istedigi zaman ne kadar kuvvetli olabilecegini de gostermis kisidir. hyuuga neji’nin kuzeni olur.
Hinata boyu kaç cm?
Haikyuu Türkiye – ~Hinata Shouyou~ Doğum tarihi; 21 Haziran Yaş;15 Boy;1.62 Kilo; 51.9 Forma numarası; 10 | Facebook.
JA Arimasen ne demek?

Geri