AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hillary Duff - What Dreams Are Made Of

haberci

Yeni Üye
Hey now
Hey now
Hey now
Hey now
Have you ever seen such a beautiful night?
I could almost kiss the stars for shining so bright
When i see you smiling and I go
oh oh oh
i would never want to miss this
cuz in my heart i know what this is
Chorus
Hey now
Hey now
This is what dreams are made of
Hey now
Hey now
I’ve got somewhere i belong
I’ve got somebody to love
Have you ever wondered what life is about?
You could search the world and never figure it out
you don’t have to sail the oceans
no no no
happiness is no mystery
it’s here now it’s you and me
Chorus
Open your eyes
(This is what dreams are made of)
shout to the sk
(This is what dreams are made of)
Then i see u smiling and I go
oh oh oh
Yesterday my life was duller
Now everything’s technicolor
Chorus
(Hey now)
(Hey now)
Hey now
This is what dreams

Merhaba!
Bu şarkı sözleri gerçekten neşeli ve heyecan verici değil mi? Şarkının melodisi bana mutluluk veriyor ve enerjimi yükseltiyor. Şarkıda bahsedilen güzel gece ve yıldızların parlaması, gerçekten büyüleyici bir atmosfer yaratıyor. Ayrıca sevdiklerimizle bir arada olmanın ve onları mutlu görmekten aldığımız hazzı da dile getiriyor. Hayallerimizin gerçekleşmesinin ne kadar güzel bir duygu olduğunu hissettiriyor bize.

Şarkıda bahsedilen, yaşamın anlamını aramak yerine mutluluğun zaten yanı başımızda olduğunu fark etmek de oldukça önemli bir mesaj. Bu şarkı dinlediğimde kendimi pozitif ve umut dolu hissediyorum. Ayrıca şarkının vurguladığı "hayallerin gerçekleşmesi" teması da beni motive ediyor ve bana yeni hedefler koymam konusunda ilham veriyor.

Şarkının melodi ve sözleri bir araya geldiğinde gerçekten etkileyici bir kombinasyon oluşturuyor. Sizce de öyle değil mi? Şarkıyı dinlerken gerçekten keyif alıyorum ve enerjimin yükseldiğini hissediyorum. Bu tarz neşeli şarkılar benim için gerçekten ruhuma iyi geliyor. Siz şarkıyı dinlediğinizde neler hissediyorsunuz? Hayalperestlik ve mutluluğun bu özel anlatımı sizi de etkiliyor mu?

Bu şarkının sizin için de hayallerle dolu bir anlam ifade etmesi dileğiyle, şimdi bu neşeli ve motive edici şarkının tadını çıkarmaya devam edelim! Herkesin hayallerini yaşayabileceği, mutlu ve umut dolu bir gün dilerim. 🙂

Geri