AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Highlight Kpop dagildi mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Highlight Kpop dağıldı mı?​

Tüm üyeleri askere gidecek olan grup 25 Kasım’da “Outro” adlı yıl sonu konserini tamamladı ve fanlarına veda ettiler.

BESTie dağıldı mı?​

2013-18 yılları arasında YNB Entertainment bünyesinde faaliyet göstermiş ancak üyelerin birer birer şirketten ayrılmasıyla dağıldığını duyurmuş eski kız gruplarından biri BESTie.
Ses Kpop dağıldı mı?
S.E.S (Hangul: 에스.이.에스) 1997 yılında SM Entertainment tarafından oluşturulan k-pop kız grubu. Grubun adı üyelerinin baş harflerinden oluşmaktadır. Grup 2003 yılında üyelerden Bada ve Eugene’nin sözleşmeyi yenilememesi ile dağıldı ve tüm üyeler solo kariyerlerine odaklandılar.
Beast neden dağıldı?
BEAST geçtiğimiz yedi yıl boyunca fanları ve zirveye ulaşma hayalini paylaşmak için sıkı çalışıyor. Bu sebeple bu kararı vermek üyeler, şirket ve herkes için için kolay olmadı. Şuanda beş üye olan BEAST 2016’da yeni bir albüm yayımlamayı ve yurt dışı ve yurt içinde aktif olmayı planlıyor.

Highlight junhyung neden ayrıldı?​

Yong Junhyung, gizli kamera videoları paylaşmasa bile Jung Jun Young’ın paylaştıklarını izlediğini açıklayıp Highlight’tan ayrıldığını bildirdi.

My Name ayrıldı mı?​

Sekiz yıl boyunca birlikte promosyon yaptıktan sonra, MYNAME maalesef dağıldığını açıkladı. 4 Aralık’ta yayınlanan açıklamaya göre, grubun ajansı H2 Media “MYNAME üyeleri şirketimizle sözleşmelerini yenilemedi” dedi.
Sistar grubu neden dağıldı?
Segye Ilbo aracılığıyla yapılan açıklamada SISTAR’ın üye ayrılığındansa dağılmayı tercih ettiği ortaya çıktı. Ajans temsilcisinin bildirdiğine göre solo kariyerine devam etmek isteyen Hyorin ayrılmayı seçen üyeydi. Temsilci; “Şimdi ya da daha sonra değişen bir şey olmayacaktı. Solo kariyerine odaklanma kararı aldı.
Beast Junhyung neden ayrıldı?

CNBLUE dağıldı mı?​

Bana inanan hayranları hayal kırıklığına uğrattığım için utanıyorum. Grup üyeleri olarak şu anda askerlik görevimizi yerine getirmek için orduda bulunduğumuzdan dolayı ayrılık kararını kamuoyuyla paylaşmak normalden daha uzun zaman aldı. Kararı açıklamamı bekleyen şirketimize Teşekkür Ediyorum ve Özür Diliyorum.

Geri