AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

High Sierra kac yilinda cikti?

Editör

Yeni Üye

High Sierra kaç yılında çıktı?​

macOS High Sierra
İlk Yayınlanma | Versiyon 10.13 5 Haziran 2017
Platform desteği | X86-64
Öncülü | macOS Sierra
Ardılı | macOS Mojave
Kullanıcı arayüzü | Aqua

macOS ne zaman kuruldu?​

macOS ne zaman kuruldu?
Ürün yelpazesi 1984 yılında başlamış ve piyasada fare ve grafik arayüz kullanan ilk başarılı bilgisayar serilerinden biri olmuştur. Bu başarıdan dolayı, 1986 yılından itibaren şirketin Lisa, Apple II, Apple III gibi yelpazeleri sonlandırılıp tüm bilgisayarları Macintosh serisi altında toplanmıştır.

Mojave ne zaman çıktı?​

macOS High Sierra’nın yenilenmiş hâli olarak, WWDC toplantısında 4 Haziran 2018’de kamuoyuna tanıtıldı. 4 aylık bir beta sürecinin ardından, 24 Eylül 2018 tarihinde de piyasaya sürüldü.

Mac OS High Sierra kaç gb?​

Mac OS High Sierra kaç gb?
Mac’imize macOS Sierra yükleyebilmek için genel gereksinimleri şöyle özetleyebiliriz: İşletim sistemi: Lion (OS X 10.7.5) ve üzeri. Bellek: En az 2 GB RAM (Benim tavsiyem en az 4GB) Disk Alanı: En az 8.8 GB.
Apple bilgisayar ne zaman çıktı?​
Apple, 1 Nisan 1976 yılında Steve Jobs, Steve Wozniak ve Ronald Wayne tarafından Apple I kişisel bilgisayar kitini satmak amacıyla kuruldu.

iOS işletim sistemi nasıl?​

iOS işletim sistemi nasıl?
Ios işletim sistemlerinin en önemli avantajları arasında güvenlik gelmektedir. Güvenlik Apple için en önemli avantajlardandır. IOS sistemi son derecede güvenlidir. Tasarımı ve alt yapısından önce IOS işletim sistemi güvenliğinden dolayı kullanıcılar tarafından tam not almaktadır.

iOS işletim sistemi nasıl çalışır?​

İOS işletim sistemi Apple’ın mobil cihazlarından başka hiçbir sistemde çalışmamaktadır. Apple, yeni İOS işletim sistemi yayınladığı anda 2 versiyon önceki iPhone’a kadar bu güncelleme açık oluyor ve aynı gün indirilebiliyor. Bu da elimizde en güncel işletim sistemine anında sahip olmak demek.

Mac OS Mojave hangi cihazlara gelecek?​

Mac OS Mojave hangi cihazlara gelecek?
Aşağıdaki Mac modelleri tarafından desteklenir:
- MacBook (2015 başı veya daha yeni model)
- MacBook Air (2012 ortası veya daha yeni model)
- MacBook Pro (2012 ortası veya daha yeni model)
- Mac mini (2012 sonu veya daha yeni model)
- iMac (2012 sonu veya daha yeni model)
- iMac Pro (2017)
- Mac Pro (2013 sonu)

Geri