AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hickira hickira agladi mi kim soyluyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Hıçkıra hıçkıra ağladı mı kim söylüyor?​

Hıçkıra Hıçkıra Ağladım (Kurtuluş Kuş & El İnsaf – Lyrics) – YouTube.

El insaf şarkısını kim söylüyor?​

Duygu Kutlu – El İnsaf (Kurtuluş Kuş) – YouTube.
Toparlanmam lazım şarkısını kim söylüyor?
Kerim Araz ve Irmak Arıcı’nın birlikte söyledikleri yeni şarkısı Toparlanmam Lazım Youtube’a yüklendi. Kısa sürede 3 milyon izlenme ve 74 bin beğeni aldı.

Hıçkıra hıçkıra ağladım ne demek?​

Bir duruma üzülmek. Turn on the waterworks.

Burak Bulut önceden ne iş yapıyor?​

Müzik sektörüne Elazığ’da yapmış olduğu çalışmalarla giren ve 2017 yılında müziğe tam olarak dört yıl ara veren Burak Bulut müzik kariyerine daha sonrasında İstanbul’a taşımıştır.
Burak Bulut mesleği nedir?
Burak Bulut 26 Eylül doğumlu ve Terazi burcudur. Burak Bulut aslen Elazığlıdır. Doğum yılı tam olarak bilinmeyen (bazı kaynaklara göre 1980 doğumlu olduğu yazmaktadır) ünlü şarkıcı son zamanlarda Kurtuluş Kuş ile birlikte çıkardığı şarkılarla gündeme gelmektedir.

Kurtuluş Kurt kimdir?​

1997 yılında Karaman’da dünyaya gelen Kurtuluş Kuş, Ankara’da yaşamaktadır. Genç ve yetenekli bir şarkıcı olan Kuş, Karaman Güzel Sanatlar Lisesini bitirdikten sonra İstanbul’a gelerek burada uzun yıllar boyunca müzikle iç içe oldu.

Kurtuluş kus kac?​

Youtube müzikte uzun süre trendler listesinde üst sıralarda yer alan bu parça da şimdiden 57 milyon izlenme rakamını aştı. 1,74 cm boyunda, 80 kg ve oğlak burcu olan Kurtuluş Kuş, Instagram’da @kurtuluskussss hesabını kullanıyor ve 222 bini aşkın takipçiye sahip.
Bana şimdi bir sigara birde sen lazım kim söylüyor?
Bana bir sigara birde sen lazım Kerim Araz – Toparlanmam Lazım (Lyrics/Sözleri) – YouTube.

Bana bir sigara bir de sen lazım şarkısını kim söylüyor?​

bana şimdi bir sigara birde sen lazım /sıla şahin ❤ – YouTube.

Çok ağlamak ne anlama gelir?​

Rüyada sessiz ağladığını gören kişi berekete yorumlanır. Rüyada yüksek sesle, üstünü başını yırtarak ağlamak, rüya sahibinin uyanıkken, ağlamasına, Sessizce ağlamak yağmur, berekete, rahmete, Allah korkusuna, sevinç, sürura işarettir. Rüyasında ağladığını gören kimse çok sevinir. Ağlamak ruhun saflığına işarettir.
Burak Bulut’un burcu ne?

Geri