AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hicbir sey imkansiz degildir ne demek?

Editör

Yeni Üye

Hiçbir şey imkansız değildir ne demek?​

uzun hali: “imkansız diye bir şey yoktur, sadece gerçekleştirmesi biraz daha uzun sürer” şeklinde olan deyiş.

Hiçbir şey imkansız değildir kimin sözü?​

Audrey Hepburn – Hiçbir Şey İmkansız Değildir İmkansızlığın İçinde Bile Bir İmkan Vardır Kitap Açıklaması

Audrey Hepburn sözleri Hayat bana ne yaşatırsa?​

Audrey Hepburn sözleri Hayat bana ne yaşatırsa?
“Hayat bana ne yaşatırsa yaşatsın , karşıma ne kadar kötülük çıkartırsa çıkartsın , canımı acıtırsa acıtsın , bu üç şeyde vazgeçmeyeceğim; Kendim olmaktan. İyi olmaktan. Ve nefes aldığım her saniye için mutlu olmaya çalışmaktan.”

Audrey Hepburn estetikli mi?​

“Audrey Hepburn evet, ben de gerçekten hayranı olduğum sanatçılardan bir tanesi. Sorunuza gelecek olursam, bence estetiği yoktu. Hatta bir röportajını okumuştum, 1990 senesinde Phil Donahue, Audrey’e hiç estetik ameliyat geçirip geçirmediğini sordu ve kendisi hayır dedi.

Imkansız ne anlama gelir?​

mumkun olmayan, muhal. olanaksız. kşz: olursuz.

Imkânsız ne demek?​

Imkânsız ne demek?
İmkânı olmayan, olma veya gerçekleşme durumu bulunmayan.

Audrey Hepburn nasıl telaffuz edilir?​

Audrey Hepburn (İngilizce telaffuz: [ˈɔːdri ˈhɛpˌbɜrn]; doğum Audrey Kathleen Ruston; 4 Mayıs 1929 – 20 Ocak 1993), İngiliz-Hollandalı sinema oyuncusu ve hayırseverdir.

Audrey Hepburn nasıl öldü?​

Apendiks KanseriAudrey Hepburn / Ölüm nedeni

Imkansız aşk ne anlama gelir?​

Imkansız aşk ne anlama gelir?
İmkansız aşk, karakterleri yaşları statüleri birbirinden aşırı farklılık gösteren insanların tek taraflı olarak birbirini sevmesidir. Karakter çok fazla değişmeyeceğinden engelleri aşmak çoğunlukla hayal olarak kalır. Örnek, bir futbolcuya, bir şarkıcıya kendinden çok genç ya da çok yaşlı birine duyulan aşklardır.

Muhal ne anlama gelmektedir?​

muhal / muhâl / محال / مُحَالْ İmkânsız, vukuu mümkün olmayan.

Mümkansız ne demek TDK?​

mümkün gibi görünen ama aslında imkansız olan.

Audrey Hepburn kaç yaşında öldü?​

Audrey Hepburn kaç yaşında öldü?
63 yaşında (1929–1993)Audrey Hepburn / Öldüğü zamanki yaşı

Audrey Hepburn öldü mü?​

20 Ocak 1993Audrey Hepburn / Ölüm tarihi

"Hiçbir şey imkansız değildir" deyimi aslında "imkansız diye bir şey yoktur, sadece gerçekleştirmesi biraz daha uzun sürer" anlamına gelir. Yani hiçbir şeyin tamamen yapılamaz olduğunu, sadece biraz daha fazla çaba gerektirdiğini ifade eder.

Bu deyimi söyleyen kişi Audrey Hepburn'dür. Audrey Hepburn'ün bu düşünceyi ifade ettiği kitabın ismi "Hiçbir Şey İmkansız Değildir İmkansızlığın İçinde Bile Bir İmkan Vardır" olarak bilinmektedir.

Audrey Hepburn, hayata dair şu sözüyle bilinir: "Hayat bana ne yaşatırsa yaşatsın, karşıma ne kadar kötülük çıkartırsa çıkartsın, canımı acıtırsa acıtsın, bu üç şeyde vazgeçmeyeceğim; kendim olmaktan, iyi olmaktan ve nefes aldığım her saniye için mutlu olmaya çalışmaktan."

Audrey Hepburn hakkında sorulan bir başka soru ise estetikli olup olmadığıyla ilgilidir. Audrey Hepburn'ün estetik ameliyat geçirip geçirmediği konusunda kesin bir bilgi bulunmasa da kendisinin estetiğe karşı olduğunu belirttiği bilinmektedir.

"İmkansız" kelimesi, genel anlamıyla "mümkün olmayan, olanaksız" anlamına gelir.

Diğer bir ifadeyle "imkânsız" kelimesi, "imkânı olmayan, gerçekleşme durumu bulunmayan" anlamına gelir.

Audrey Hepburn ismi İngilizce'de [ˈɔːdri ˈhɛpˌbɜrn] şeklinde telaffuz edilir.

Audrey Hepburn, apendiks kanseri nedeniyle 20 Ocak 1993 yılında vefat etmiştir.

"İmkansız aşk" terimi genellikle karakterleri yaş, statü gibi faktörlerle birbirinden farklı olan kişiler arasında tek taraflı bir şekilde var olan ve genellikle gerçekleşme ihtimali az olan aşk durumunu ifade eder.

"Muhal" kelimesi, Arapça kökenli olup "imkânsız, vuku bulması mümkün olmayan" anlamına gelir.

TDK'ya göre "mümkansız" kelimesi, "mümkün gibi görünen ancak aslında imkansız olan" anlamına gelmektedir.

Audrey Hepburn, 63 yaşında, 20 Ocak 1993 yılında vefat etmiştir.

Geri