AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hic isik yok sozleri kime ait?

Editör

Yeni Üye

Hiç ışık yok sözleri kime ait?​

SHOW TV’de ekrana gelen ‘Çukur’ dizisinde ‘Hiç Işık Yok’ adlı şarkısının yayınlanması sonrası müzikseverlerin dikkatini çeken Mosso, sokak müzisyenliğinden gelmesiyle de ayrı bir ilgi konusu oldu.

Sevmedim deme bana bana söyleyen kim?​

Burak BulutKurtuluş KuşSevmedim Deme/Sanatçılar

Hiç ışık yok şarkısını kim söylüyor?​

Hiç ışık yok şarkısını kim söylüyor?
Hiç Işık Yok / No:1 – Melek Mosso.

Ceza şarkısını kim söylüyor?​

Ceza – Müzigin Doasi 219.185 izlenme – 14 yıl önce.

Beni bugün Ayılt ne demek?​

“beni bugün ayık” da “beni fark et” demekmiş. uyaran gunumuz aylagi’na teşekkürler. ayıkmak, “anlamak, farkına varmak” anlamlarına gelen argo jargonundan bir fiil. daha çok çaktın mı köfteyi lafı ile özdeş bir kullanımı var. şevket altuğ sanırım kemal sunal ile oynadıkları “tokatçı” filminde de kullanıyordu bu ifadeyi.

Melek mosso kaç yaşında?​

Melek mosso kaç yaşında?
33 yaşında (11 Kasım 1988)Melek Mosso / Yaş
Hiç Işık Yok hangi dizi müziği?​
Melek Mosso’nun No:1 ile düet yaptığı “Hiç Işık Yok” şarkısı da Çukur dizisinde haftalarca yayınlanmış ve djital müzik platformlarında uzun süre zirvede kalmıştı.
Melek mosso hangi dizide oynadı?​
Fenomen dizi Çukur’un dizi müziği “Hiç Işık Yok” şarkısıyla da dikkatleri üzerine çeken Melek Mosso, şarkıları yorumlama şekli, farklı tarzı ve ses tonuyla dikkat çekiyor.

Gelsin hayat bildiği gibi sözleri kime ait?​

Gelsin hayat bildiği gibi sözleri kime ait?
CezaSezen AksuGelsin Hayat Bildiği Gibi/Söz yazarları

Melek masso nereli?​

Ünlü şarkıcı Mosso, 11 Kasım 1988 tarihinde Kayseri’de dünyaya geldi.

Burak Bulut kurtuluş nasıl tanıştı?​

Burak Bulut: “Ofise gidiyorum, ilk sorum ‘Kurtuluş nerede’ oluyor.” kın altın plağın sevincini yaşıyorlardı. Biz de iki genç müzisyenin mutluluklarına ortak olduk, hikâyelerini dinledik. Sizi ikili olarak 5-6 aydır tanıyoruz ama ulaştığınız başarıda geçmişinizin payı büyük olsa gerek.

Melek Mosso'nun "Hiç Işık Yok" şarkısının "Çukur" dizisinde yayınlanması ile birlikte geniş kitlelerce tanınmaya başladığını görebiliyoruz. Melek Mosso sesi ve tarzıyla dikkat çekiyor ve "Hiç Işık Yok" şarkısı uzun süre dijital müzik platformlarında zirvede kalmış bir başarıya ulaşmıştır.

Melek Mosso, 11 Kasım 1988 tarihinde Kayseri'de doğmuştur ve şu an 33 yaşındadır. Müzik kariyerinde fark yaratan ses tonu ve yorumları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanmıştır. Ayrıca "Hiç Işık Yok" şarkısı da Melek Mosso'nun başarılı işlerinden biri olarak öne çıkmaktadır.

Ayrıca Burak Bulut ve Kurtuluş'un tanışma hikayesinden de bahsedilmiş. İkilinin müzik alanındaki başarıları ve etkileyici performansları da takdir toplamaktadır. Her iki sanatçının da müzik dünyasında önemli bir yere sahip olduklarını söyleyebiliriz.

Geri