- Konu Yazar
Hibrit çalışma modeli ne demek?
Günümüzde şirketlerin, çalışanını düşünerek hem evde hem de ofiste çalışma imkanını karma olarak hazırladığı çalışma sistemi hibrit çalışma modeli olarak adlandırılır. Bu sisteme göre çalışanlar, çalışma mesaisini yarı zamanlı olarak evde, yarı zamanlı olarak ofis ortamında geçirmektedir.Uydu ofis ne demek?
Uydu ofis, ana ofis dışında bir yerde bulunan bir şirketin daha küçük bir şubesi gibi çalışıyor. Bu nedenle, daha fazla işveren “tek merkezi ofis” fikrini değiştirmeye, birden çok küçük ofis kurmaya hazırlanıyor.Hibrit motivasyon nedir?
Hibrit motivasyon nedir?Hibrit kavramının anlamı sürdürebilir yedek enerjidir. İnsanlar motive edilmediklerinde bile, motivasyonlarının artması için potansiyel bir güce sahiptirler. Bu güç, tükenen faktör yerine geçebilecek farklı bir faktör ile dönüşümlü olarak yer değiştirir ve motivasyonun sürdürülebilir olmasını sağlar.
Hibrit otomobiller ne kadar?
İkinci El Hibrit Araba FiyatlarıModel | İlan Başlığı | Fiyat
Toyota Corolla 1.8 Hybrid Dream | Sahibinden Toyota Corolla 1.8 Hybrid Dream 2021 Model | 450.000 TL
Honda Civic 1.4 Hybrid | Sahibinden Honda Civic 1.4 Hybrid 2008 Model | 250.000 TL
Toyota Corolla 1.8 Hybrid Dream | Sahibinden Toyota Corolla 1.8 Hybrid Dream 2021 Model | 475.000 TL
Neden uzaktan çalışma?
Uzaktan çalışanlar daha çok tasarruf ediyor Uzaktan çalışma yalnızca işverenler için değil çalışanlar için de daha faydalı. İşe gidip gelme süreci ortadan kalktığı için öncelikle yol masraflarından tasarruf sağlanıyor. Yapılan anketlere göre uzaktan çalışanlar yılda yaklaşık 5.000$ tasarruf sağlıyor.Hybrid ne demek iş?
Hybrid ne demek iş?Hibrit çalışma modeli kısaca “yarı ev, yarı ofis”ten çalışma sistemi olarak özetlenebilir. Mesainin belirli süresini evde, belirli süresini ofiste çalışarak geçiren ofis çalışanları var. Böylece ofislerdeki kalabalık ortam durumu da hafiflemiş oluyor.
Hibrit şirket nedir?
Bunun yerine herkesin şirket takvimi dahilinde arzu ettiği zaman kullanabileceği ortak bir mekân olarak hibrit ofis tercih ediliyor. Hibrit ofis, iş verenler tarafından eski usül ofisler yerine resmi iş adresi olarak kullanabilecekleri, evden çalışmayla ofis hayatını birleştiren bir uygulama olarak tanımlanıyor.Hibrit eğitim nasıl yapılır?
Hibrit eğitimde her gün okula gitme zorunluluğu yoktur. Mesela matematik, Türkçe, Fen gibi temel dersler okulda, yüz yüze verilecek. Coğrafya, beden eğitimi, tarih, hayat bilgisi, sanat gibi dersler ise uzaktan eğitim olacak.Hibrit ve harmanlanmış eğitim nedir?
Hibrit ve harmanlanmış eğitim nedir?Yüz yüze eğitim ile uzaktan eğitimin bir araya gelmesiyle oluşturulan hibrit eğitim, derslerin ‘yüz yüze’ ve ‘online’ karma şeklinde yapılması olarak biliniyor. Harmanlanmış öğrenme olarak da bilinen bu eğitim modelinde, teknolojik materyaller kullanılıyor.