Hibeş Tanımı İçin Materyaller
1,5 su bardağı tahin
2-3 tane limon
Su (Kıvam açmak için)
1 yemek kaşığı zeytinyağ
4 -5 diş ezilmiş sarımsak
2,5 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
1 tatlı kaşığı pul biber (Acı isteğine nazaran arttırabilirsiniz)
Hibeş Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tüm materyalleri karıştırıp homojen kıvam haline getireceğiz.
Kıvamını vermek için suyu kullanacağız. Çok akışkan olmayan bir kıvam olacak.
Acısını, ekşisini ve tuzunu kendi damak zevkinize nazaran arttırabilir yada azaltabilirsiniz.
Hibeş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1,5 su bardağı tahin
2-3 tane limon
Su (Kıvam açmak için)
1 yemek kaşığı zeytinyağ
4 -5 diş ezilmiş sarımsak
2,5 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
1 tatlı kaşığı pul biber (Acı isteğine nazaran arttırabilirsiniz)
Hibeş Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tüm materyalleri karıştırıp homojen kıvam haline getireceğiz.
Kıvamını vermek için suyu kullanacağız. Çok akışkan olmayan bir kıvam olacak.
Acısını, ekşisini ve tuzunu kendi damak zevkinize nazaran arttırabilir yada azaltabilirsiniz.
Hibeş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı