- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
HGS yoktu kaçak geçtim ne yapmalıyım?
HGS Kaçak Geçiş İtirazı Nereye Yapılır?- Karayolları Genel Müdürlüğü’ne e-posta ile ulaşabilirsiniz.
- 0 850 460 60 60 çağrı merkezinden yapabilirsiniz.
HGS 15 gün içinde ödenmezse ne olur 2020?
Başa dön. HGS sistemlerinden geçiş ihlali yapılması durumunda; geçiş ihlali yapılan plaka üzerine 15(on beş) gün içinde HGS abonesi olunması veya mevcut HGS hesaplarında geçiş için yeterli bakiye yüklenmesi durumunda cezalı geçiş ücreti uygulanmamaktadır.
Arabamı sattım OGS ne olacak?
SORU 17: OGS üyesiyim; aracımı sattım ve OGS kullanmayı düşünmüyorum. OGS hesabımı iptal ettirmeli miyim? CEVAP 17: Ziraat Bankası, İş Bankası, Garanti Bankası, Denizbank ya da Vakıfbank şubenize hesabınızın iptali için dilekçe veriniz.
Yasal takipteki HGS borcu nasıl ödenir?
Hgs cezanızı ilk olarak hgs bakiye yükleme noktalarından ödeyebilirsiniz. İkinci olarak ise PTT ödeme noktalarından gecikmiş hgs cezanızı kimliğiniz ve araç plakanızla birlikte yatırabilirsiniz. Hgs cezanızı anlaşmalı bankalardan online olarak da ödeyebilirsiniz.Ruhsat sahibi olmayan HGS alabilir mi?
Bireysel başvuru yapan kişilerin HGS alımı sırasında araçlarına ait ruhsat ve kimlik belgelerini ibraz etmeleri yeterlidir. Herhangi bir kurum için alınacak HGS’ler için araca ait ruhsatın ve temsil belgesinin bulunması gerekir.
HGS cezası en geç ne zaman ödenir?
Kaçak geçiş cezasını 15 gün içinde ödemeniz durumunda, cezanızdan indirim uygulanır. Kaçak geçiş yaptıktan sonra bakiyenize para yüklerseniz, bir dahaki geçişinizde borcunuz bakiyenizden otomatik olarak tahsil edilir. Hgs cezası internet üzerinden de ödenebilmektedir.
HGS Kaçak Geçiş kaç gün içinde ödenmeli?
HGS’DEN KAÇAK GEÇİŞ HGS gişelerinden geçiş ihlali yapılması durumunda; geçiş yapılan plaka için 15 (on beş) gün içinde HGS abonesi olunması veya mevcut HGS hesabına 15 (on beş) gün içinde geçiş için yeterli bakiye yatırılması durumunda cezalı geçiş ücreti uygulanmamaktadır.OGS cihazının pili biter mi?
Pil şayet, garanti süresi dolmadan biterse, cihaz ücretsiz olarak yenisiyle değiştiriliyor. Ancak, garanti sonrası oluşan arızalarda, yetkili servis olmadığı için cihazın çöpe atılıp, yenisinin alınması gerekiyor.
HGS borç ödeme nereye yapılır?
Karayolları Genel Müdürlüğünün anlaşmalı olduğu bankalardan ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu bankalar; Ziraat Bankası, TEB, Yapı Kredi Bankası, HSBC, Türkiye Finans Katılım bankası, Vakıfbank, Denizbank, BBVA Garanti Bankası, QNB Finansbank, Halbank gibi bankalardan online olarak ödemenizi yapabilirsiniz.