- Konu Yazar
Hesap erişime engellendi ne demek?
Erişime engellenmiş hesaplar: Yukarıdaki mesajı görürseniz bu, mahkeme kararı gibi geçerli bir yasal talebe karşılık olarak Twitter’ın belirtilen hesabı tümüyle (ör. kullanıcı adı), mecburen erişime engellediği anlamına gelir.Twitterda engellediğim kişi beni görebilir mi?
Twitter’da engellediğiniz kişiler profilinizi göremez. Sizi takip eden birisi ise hesabınızı aradığı halde bulamıyorsa engellediğinizi anlayabilir. Çünkü engellenen kişi hiç Twitter’da yokmuş gibi görünür. Yani ne profili ne tweetleri engellenen kişiye gösterilmez.Twitter niye giriş yapamıyorum?
Twitter niye giriş yapamıyorum?Hâlâ giriş yapamıyorsanız, lütfen kullanıcı adı ve şifrenizin doğru olduğundan emin olun. Bilgisayar üzerinden giriş yapmayı deneyin. Bilgisayardan giriş yapabildiğiniz halde mobil cihazınızın tarayıcısından giriş yapamıyorsanız, bağlantıyı yenilemek için telefonunuzu kapatıp beş dakika sonra açın.
Erişimin engellenmesi kararı nasıl alınır?
Erişimin engellenmesi kararı nasıl alınır?Soruşturma evresinde, gecikmesinde sakınca bulunan hallerde Cumhuriyet savcısı tarafından da içeriğin çıkarılması veya erişimin engellenmesine karar verilebilir. Bu durumda Cumhuriyet savcısı kararını 24 içinde hakimin onayına sunar ve hakim, kararını en geç 24 saat içinde verir.