AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

HES kodu nasil okutuluyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

HES kodu nasıl okutuluyor?​

Uygulama üzerinden “Alan Karekod Okut” menüsüne tıklanır. Açılan “Karekod okutma” ekranından karekod okutulur. Karekod sahibi iş yeri sahipleri ve tüm vatandaşlar mevcut alandaki toplam ve riskli kişi sayısını görebilir. Alandan çıkıldığında uygulama üzerinden “Alandan Çıkış” yapılabilir.

Ürünlerin üzerindeki karekod ne işe yarar?​

Karekod barkodlara nazaren onda bir oranında küçültülerek kullanıldığı için az yer kaplıyor. Bu da ambalajda çok az yer kaplamasını sağlıyor. Taranma hızı ve her açıdan okutulabilmesi zaman tasarrufu açısından büyün önem taşıyor. Belli bir seviyeye kadar bozulan veya kirlenen karekodların okunabilmesi mümkündür.
Karekod nasıl oluşturuluyor?
QR kod oluşturma nasıl yapılır?
- Adım #1: Buradan Unitag internet sitesini açın.
- Adım #2: Enter your URL bölümüne QR kodunu oluşturmak istediğiniz bağlantıyı yapıştırın.
- Adım #3: Sağda Your QR Code kutucuğunda bağlantınız için bir QR kod belirecek.
- Adım #4: QR kodunuzun tasarımını altta yer alan seçenekler ile belirleyin,

AVM lere girerken HES kodu nasıl okutulur?​

HES kodu ayrıca SMS yöntemiyle de alınabilecek. Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılacak ve 2023’e SMS olarak atılabilecek.

Karekod ne anlama gelir?​

Karekod, Data Matrix adlı kare veya dikdörtgen biçimlerde basılabilen 2 boyutlu barkodun Türkiye’de kullanılan karşılığıdır. Karekod kelimesi ilk defa Beşeri Tıbbi Ürünler Barkod Uygulama Kılavuzu’nda yer almıştır. Data Matrix’in Türkçe karşılığı olarak kullanılmaktadır.
Akıllı telefon barkod okutma nasıl kullanılır?
Google uygulamasını açın ve alt çubuktaki ‘Güncellemeler’ butonuna dokunun. Ardından ekranın altındaki Google Lens ikonuna dokunun. Kameranızı QR koduna doğru tutun. Lens uygulaması, kodu otomatik olarak algılar.

QR Kod okuyucu ne demek?​

Barkod okuyucular, bir barkodda kodlanmış bilgiler okunabilir verilere dönüştürüp bilgisayar ortamına aktarılmasını sağlayan cihazlardır. Teknolojik gelişmeler, yalnızca kodları taramakla kalmayıp aynı zamanda barkod yazdırmayı sağlaya da olanak sağlamıştır. …

HES QR kod Nasıl Alınır?​

Hes Karekod Nasıl Alınır? Hes Kodu Sorgulama
- 1- “Hayat Eve Sığar” uygulaması üzerinden, “HES Kodu İşlemleri” bölümüne girilir.
- 2- SMS yöntemi ile HES yazıp boşluk bırakarak sırasıyla; T.C.
- Örnek; HES 12345678901 1234 17.
- 3- e-Devlet sistemi üzerinden de HES kodunuzu alabilirsiniz.
Instagram QR kod Nasıl Alınır?
Instagram’ın QR kod özelliğinden faydalanabilmek için öncelikli olarak profil sayfanıza gidin. Profilinizin sağ üst köşesinde bulunan üç çizgi ikonuna dokunun (Gerek Android gerekse de iOS platformunda bu bölüm aynı). Ardından QR kod oluşturulmuş menüyü göreceksiniz.

Geri