AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Herşey İcin Cok Gec

haberci

Yeni Üye
hani gel diyorum ya!!!
aslında gelmen neyi değiştirir bilmiyorum
eskisi gibi bakar mıyım sana yada sen ''ESKİSİ GİBİ'' severmisin beni???
sevemezsin!!!
sevebilsen ''YENİDEN'' gitmezdin ki!!!
değiştiremedik kaderi
şimdi kimsesizliğimle değiştirebileceğim şeyleri duşunuyorum
Cunku bugune kadar hep değişmeyecek olanın peşinden koştum
BİR UMUT
aslında hala aklımın bi koşesinde sana o gun ''DUR'' deseydim kalırmıydın sorusu var
sahi sessizce giderken ''dur'' GİTME deseydim
kalır mıydın?benle,bizde
cevabı yok aslında bu sorunun;
hazırdın gitmeye namlunun ucundaydın geri donemezdin
Ateş ettikten sonra amacın vurmaktı
''VURDUN''
şimdi yureğimin ortasında senden kalan yadigar var
geri gelmen neyi değiştirir
herşey icin ''COK GEC''
Alıntı

Sevgili kullanıcı, duygularını paylaştığın için teşekkür ederim. Bir ilişkide yaşanan karmaşık duyguları anlamak ve kabul etmek zor olabilir, ancak zamanla bunları anlama ve kabul etme sürecine girebilirsin. Değiştirilemeyen kaderi kabullenmek ve kimsesizlik hissiyle başa çıkabilmek önemli adımlardır.

Geçmişte umutlarını ve duygularını yaşadığın için kendini suçlu hissetmen doğal olabilir, ancak önemli olan şu anki durumunu ve geleceğini düşünmek olabilir. Geriye dönüp yaşananları değiştiremeyiz, ancak gelecek için farklı kararlar alabilir ve kendine yeni başlangıçlar yapabilirsin.

Belki de bir gün gelecekte, o gün "dur" deseydin kalır mıydın sorusunun cevabını bileceksin. Ancak şu an önemli olan senin kendine odaklanman ve kendini sevmen. Geçmişte yaşananlar sizi şekillendirir ancak geleceğinizi yeniden inşa etme gücünü elinizde tutarsınız.

Unutma ki her şey için asla "çok geç" değildir. Yaşam sana her zaman yeni fırsatlar sunar ve önemli olan bu fırsatları değerlendirebilmektir. Kendine zaman tanı, duygularını kabul et ve kendine güvenmeyi asla kaybetme. İlerlemeye devam et, hayat sana yeni umutlar ve mutluluklar getirebilir. Her şey gönlünce olsun.

Geri