AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Herobrine ne zaman ortaya cikti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Herobrine ne zaman ortaya çıktı?​

Minecraft’ın 2010 yılında ortaya atılan creepypasta’sı Herobrine’in dünyasının kaynağı bulundu.

Minecraft’ın gerçek adı ne?​

Markus Persson
Herobrin ne demek?
Herobrine; Minecraft oyununda bir karakterin adıdır. Minecraft oyununa oyunun yaratıcısı Notch’un ölen kardeşi anısına oyuna eklendiği söylentisi dolaşsada bu konuda kesin bir bilgi yoktur.

Minecraft’ta Herobrine nasıl oluştu?​

Herobrine nedir, kimdir? Bir rivayete göre Brine Minecraft’ın kurucusu olan Notch’un ölmüş kardeşidir. Notch Brine’nin anısı olarak bu mobu yarattığı söyleniyor yani Herobrine.

Minecraft nasıl ortaya çıktı?​

Oyun; Dwarf Fortress, RollerCoaster Tycoon, Dungeon Keeper ve Infiniminer oyunlarından ilham alınarak geliştirilmiştir. Minecraft,16 Mayıs 2009’da halka açık sürümden önce toplam 1 haftada yazılmış, TIGSource forumlarında yayınlanmıştır; ve oyun popülerliğini, dikkate değer ölçüde bu forumdan kazanmıştır.
Minecraft nasıl telaffuz edilir?
Ben maynkraft diye okuyorum. Minkayrıft diyeni de gordum, minkrıf diyenide.

Herobrine kaldırıldı mı?​

Herobrine’yi sadece Alpha sürümünde görebiliriz. Alpha’dan sonra kaldırıldı fakat bir mod ile görebiliriz ama modsuz görmekte mümkün. Oyunda Peaceful modda iken F3’e basın.

Minecraft intikamcı nedir?​

İntikamcı : Baltayla dolaşır. baskın devriyesinde asker rolü alır. Eşkiya : Arbaletlidir. Baskın devriyesinde okçu rolu alır.
Minecraft kaç yılında kurulmuştur?
18 Kasım 2011Minecraft / İlk piyasaya sürülme tarihi

Minecraft kim icat etti?​

Minecraft, İsveçli geliştirici Markus Alexej Persson tarafından geliştirilen, 2011 yılında Mojang Studios tarafından yayınlanan ve 2014 yılında Microsoft tarafından satın alınan sandbox oyunudur.

Geri