AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Herobrine kim yapti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Herobrine kim yaptı?​

Creepypasta’ya göre Herobrine, Minecraft’ın geliştiricilerinden Markus Alexej Persson ya da namı diğer Notch’un ölen kardeşi.

Herobrin ne demek?​

Herobrine; Minecraft oyununda bir karakterin adıdır. Minecraft oyununa oyunun yaratıcısı Notch’un ölen kardeşi anısına oyuna eklendiği söylentisi dolaşsada bu konuda kesin bir bilgi yoktur.
Herobrine nasıl ortaya çıktı?
Herobrine nedir, kimdir? Bir rivayete göre Brine Minecraft’ın kurucusu olan Notch’un ölmüş kardeşidir. Notch Brine’nin anısı olarak bu mobu yarattığı söyleniyor yani Herobrine.
Herobrine gerçek mi değil mi?
Hayır. Öyle bir şey yok ancak mod ile olabiliyor.

Minecraft nasıl ortaya çıktı?​

Oyun; Dwarf Fortress, RollerCoaster Tycoon, Dungeon Keeper ve Infiniminer oyunlarından ilham alınarak geliştirilmiştir. Minecraft,16 Mayıs 2009’da halka açık sürümden önce toplam 1 haftada yazılmış, TIGSource forumlarında yayınlanmıştır; ve oyun popülerliğini, dikkate değer ölçüde bu forumdan kazanmıştır.

Minecraft’ın gerçek adı ne?​

Markus Persson
Herobrine hangi sürümde var?
Bunu gerçekten bütün Minecraft oynayan oyuncuların tartıştığı bir konudur. Bunu ben kendi yorumumla ve kaynaklarla açıklayacağım. Herobrine söylenilenlere göre 1 ile 1.2.5 sürümü arasında bir mobmuş. Ancak tam anlamıyla herobrine 1.6 sürümünde ortadan kalkmıştır.
Herobrine ne zaman kaldırıldı?
Herobrine Gerçekti ve Son Kodu 2016da Kaldırıldı / Herobrine’ın Hikayesi – YouTube.
Ben maynkraft diye okuyorum. Minkayrıft diyeni de gordum, minkrıf diyenide.
Uzman Psikolog Alanur Özalp: Minecraft gibi oyunlar çocuklar üzerinde olumsuz etki yapıyor. Oyundaki dünya ile gerçek dünyayı ayırt edemiyor; oyun yüzünden birbirlerine ya da hayvanlara eziyet edebileceklerini düşünüyorlar. Hayvanlara vurduklarında, hayvanın hiç acı çekmeyeceğini düşünüyorlar.

Geri