AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Herkes o mesleğe yöneliyor: Ayda 500 bin TL kazandırıyor

haberci

Yeni Üye

Herkes o mesleğe yöneliyor: Ayda 500 bin TL kazandırıyor​

Mühendis, öğretmen, gazeteci ve memurlar daha yüksek kazanç için çalışanlar başka mesleklere yöneliyor. O mesleğe geçenler,önceki mesleklerinden 3-4 kat fazla kazandıklarını belirtiyor. Ortalama aylık gelir ise 500 bin TL’yi bulabiliyor. İşte en çok kazandıran meslek...
092121327-para-7.jpg

092121452-para-6.jpg

092123045-para-5.jpg

092121514-para-4.jpg

092122530-para-3.jpg

092121748-para-2.jpg

092122014-para-1.jpg

Son yıllarda farklı meslek gruplarından birçok kişi, daha yüksek gelir elde etmek için emlakçılığa yönelmeye başladı.
Mühendisler, öğretmenler, gazeteciler ve devlet memurları, emlak sektöründe kazançlarını katladıklarını belirtiyor.
Devlet memurluğunu bırakarak emlakçılığa geçen Aynur Taşyürek, “Daha önce kazandığım maaşın en az 3-4 katını kazanıyorum. Hatta bu oran daha da yükselebiliyor. Kariyerime devlet memuru olarak başladım ama emlakçılığı tercih ettim ve uzun yıllar bu işi yapmayı düşünüyorum” dedi.
Öğretmenlik mezunu olan Gonca Keten Çimen, maaşların yetersizliği nedeniyle emlak sektörüne yöneldiğini ifade ederken, uzun yıllar gazetecilik yaptıktan sonra emlakçılığa geçen Derya Filiz Dalga, “Ortalama bir emlak danışmanı ayda 4-5 işlem gerçekleştirerek yaklaşık 500 bin TL kazanabiliyor. Günümüzde beyaz yakalıların bu seviyede kazanç elde etme imkânı oldukça düşük olduğu için sektöre geçiş hızla artıyor” diye konuştu.
Emlakçılık yapan Erkan Kömürcü ise, “Lisans mezunları kendi alanlarında bu seviyede bir gelire ulaşamıyor. Emlak sektörüne ilginin temel sebebi de bu” ifadelerini kullandı.

Geri