- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Hepsi kimler?
Gülçin Ergül, Cemre Kemer, Eren Bakıcı ve Yasemin Yürük hepsi gencecik, kıpır kıpır genç şarkıcılardı. Hepsi Grubu kısa zamanda gençliği peşinden sürüklemişdi.Hepsi Bir kimdir?
Aynı evde yaşayan Cemre, Eren, Gülçin ve Yasemin, okudukları gösteri sanatları akademisini bitirmeye çalışırken, başlarına gelen trajikomik bir olay yüzünden, altına girdikleri yüklü miktardaki borcu ödemek zorunda kalınca, kendilerini bir anda sahne dünyasının parıltılı ışıkları altında bulurlar.
Hepsi 1 e ne oldu?
‘Yalan’ şarkısı ile hala hafızalarda olan ‘Hepsi’ grubu 11 yıl sonra barıştı. 2000’li yılların başında büyük bir çıkış yapan ve 4 genç kızdan oluşan ‘Hepsi’ grubu ani bir kararla dağıldı. Gülçin Ergül’ün ayrılığı ile 3 kişi kalan grup üyeleri başlarda yola devam etmeye çalışsalar da bu adım başarılı olmadı.
Hepsi Bir kaç yaşında?
Eren Bakıcı – 18 Mayıs 1984’te İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü’nde ortaöğretim ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Modern Dans eğitimini 2006’da tamamladı. Londra’da Urdang Dans Akademisi’nde ve Budapeşte Dans Okulu’nda eğitim almıştır.Hepsi 1 Gülçin kaç yaşında?
Gülçin Ergül, 30 Ekim 1985’te İstanbul’da dünyaya geldi.
Hepsi Grubu öldü mü?
Hepsi grubunun eski solisti Gülçin Ergül, 13 Aralık Pazartesi akşamı geçirdiği trafik kazasında yaralanmış, aracı kullanan sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ise hayatını kaybetmişti.
Hepsi Cemre Kemer Kimdir?
Cemre Kemer, 17 Şubat 1985 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Babasının adı İslam Kemer’dir. Aynı zamanda menajerliğini de yapan annesinin adı Şebnem Özberk’dir. Cemre’nin annesi ile babası boşandıktan sonra annesi bekarlık soyadını almıştır.Cemre Kemer neden taşındı?
Yaklaşık altı ay önce Emir Medina ile dünyaevine giren Cemre Kemer, şimdilerde yedi aylık hamile. Kızını kucağına almak için gün sayıyor. Kemer, dünyaya gelecek olan bebeğinin daha geniş bir odada büyümesi için yeni bir eve taşındı.
Hepsi bir yalan ne zaman çıktı?
2005Yalan / Çıkış tarihi